Διαφήμιση
Παρασκευή, 13 Μάιος 2016 02:52

Η έκθεση Music World Expo άνοιξε τις πόρτες της...

Οι εταιρίες του ευρύτερου κλάδου του επαγγελματικού ήχου, μουσικών οργάνων, φωτισμού, οπτικοακουστικών, DJing κλπ, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, φόρεσαν τα ‘καλά τους’, έστησαν πραγματικά εξαιρετικά και προσεγμένα περίπτερα και σας περιμένουν όλους στο Ζάππειο Μέγαρο από σήμερα Παρασκευή 13-5 έως και την Κυριακή 15-5. Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης θα είναι και τις 3 ημέρες από 11:00 έως 20:00. Στα πλαίσια της έκθεσης Music World Expo, θα πραγματοποιηθούν αρκετά και ενδιαφέροντα workshop για το σύνολο των οποίων μπορείτε να ενημερωθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης.
Επίσης, σήμερα Παρασκευή 13-5, στις 18.30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης στο χώρο του περιστυλίου του Ζαππείου Μεγάρου και είστε όλοι προσκεκλημένοι. Την κορδέλα των εγκαινίων θα ‘κόψει’ ο μεγάλος Ελληνας συνθέτης κ. Μίμης Πλέσσας καθώς και αρκετές ακόμα προσωπικότητες από τους τομείς του πολιτισμού και της μουσικής.
Οσον αφορά το θεματικό περιεχόμενο της έκθεσης, αρκετά θα είναι τα προϊόντα που θα κάνουν ντεμπούτο στη χώρα μας, ενώ εξίσου σημαντικά και ενδιαφέροντα είναι και τα θεματικά project των περισσότερων booth.
Σας περιμένουμε όλους για 3 μέρες γεμάτες Μουσική, Τεχνολογία και θετική ενέργεια. Ραντεβού στο Ζάππειο…

Music World Expo

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση