Διαφήμιση
Πέμπτη, 14 Απρίλιος 2016 23:43

Η DAS Audio στη Mega Event

Από τη Mega Event ενημερωθήκαμε για την αντιπροσώπευση της γνωστής Ισπανικής εταιρίας κατασκευής ηχείων DAS για τη χώρα μας…

Δελτίο Τύπου - MEGAEVENT Μ.Ε.Π.Ε.
"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η Megaevent MEΠE ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων της Ισπανικής εταιρίας DAS για την Ελληνική αγορά. 
H DAS είναι μια καταξιωμένη εταιρία με πορεία 40 ετών στον τομέα του audio, έχοντας αποκτήσει ένα αξιοζήλευτο know how όσον αφορά το σχεδιασμό και την υλοποίηση ηχητικών συστημάτων για μια εκτεταμένη γκάμα εφαρμογών. Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στην Βαλένθια της Ισπανίας, σε ένα σύγχρονο χώρο συνολικής έκτασης 24.000 τετραγωνικών μέτρων που εδράζεται στο μεγαλύτερο βιομηχανικό πάρκο της Ισπανίας και το δεύτερο μεγαλύτερο της Ευρώπης. 
Η D.A.S. Audio δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην καινοτομία και την έρευνα επενδύοντας τα μέγιστα στο R&D τμήμα της, το οποίο απαρτίζεται από state-of-the-art τεχνολογικό εξοπλισμό και είναι επανδρωμένο με αντίστοιχα υψηλού επιστημονικού επιπέδου στελέχη. Η DAS διαθέτει ένα ιδιαίτερα διευρυμένο δίκτυο αντιπροσώπων και συνεργατών, καθώς αντιπροσωπεύεται σχεδόν σε όλες τις χώρες του κόσμου. 
Στη χώρα μας το brand name της εταιρίας είναι ιδιαίτερα αναγνωρίσιμο καθώς η DAS βρίσκεται ψηλά στην εκτίμηση των επαγγελματιών του audio. Επιπλέον, ο προϊόντικός της κατάλογος είναι πληρέστατος και ικανός να καλύψει κάθε ηχητική ανάγκη σε οποιαδήποτε audio εγκατάσταση και εφαρμογή, είτε πρόκειται για installation, είτε για Live, είτε για mobile εφαρμογές".

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της DAS επικοινωνήστε με την εταιρία MEGAEVENT Μ.Ε.Π.Ε.

Επαφή
MEGAEVENT Μ.Ε.Π.Ε
Τηλ. 210- 9402526

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση