Διαφήμιση
Τρίτη, 12 Απρίλιος 2016 23:28

AKG: ντεμπούτο για το νέο C7

Ντεμπούτο στη Φρανκφούρτη και την έκθεση Prolight + Sound, έκανε το νέο reference condenser vocal mic C7 της AKG. Το μικρόφωνο ενσωματώνει ειδικά σχεδιασμένο κύκλωμα με custom-designed υλικά προκειμένου να αποδώσει σύμφωνα με την εταιρία, καθαρό και δυναμικό ήχο, αποτρέποντας την ανάδραση, και εξαλλείφοντας handling και pop noise αντίστοιχα. Σύμφωνα με τον Noel Larson, υπεύθυνο retail solutions του Harman, το C7 είναι ιδανικό για τραγουδιστές που αναζητούν ακόμα υψηλότερο επίπεδο performing στη σκηνή, ενώ παρότι είναι πυκνωτικό μικρόφωνο η ευκολία της χρήσης του στην πράξη, παραπέμπει χρηστικά σε δυναμικό μικρόφωνο.
Ο θόρυβος που προκύπτει από το χειρισμό και το κράτημα του μικροφώνου εξαλλείφεται πλήρως χάρη σε μια ειδικά σχεδιασμένη ελαστική επίστρωση που περιβάλει την κάψα εξασφαλίζοντας την πλήρη απόσβεση κραδασμών και θορύβων πρίν φτάσουν στην κάψα. Για το λόγο αυτό η AKG συνεργάστηκε στενά με μια εταιρία από τη Βιέννη προκειμένου να επιλέξει το καταλληλότερο ελαστικό υλικό απόσβεσης.
Για την αποφυγή των ανεπιθύμητων pop noises η εταιρία χρησιμοποίησε ένα σύστημα προστασίας πολλαπλών επιστρώσεων αποτελούμενων από 3 layers.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο AKG C7 θα σας δώσουν στο Bon Studio…

Επαφή
Bon Studio

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση