Διαφήμιση
Πέμπτη, 17 Μάρτιος 2016 15:22

8o Workshop με Allen Heath και QSC

Η σειρά των επιτυχημένων εκδηλώσεων της Metro Audio Systems συνεχίζεται µε το 8ο Workskop, για το οποίο η εταιρεία έχει εξασφαλίσει την παρουσίαση µίας σειράς εντυπωσιακών νέων προϊόντων.
Το γεγονός θα λάβει χώρα στις 17 Απριλίου 2016, στο Hotel Sissy στα Καμένα Βούρλα. 
Οι παρευρισκόμενοι θα είναι οι πρώτοι που, κυριολεκτικά, θα πιάσουν στα χέρια τους την ολοκαίνουργια κονσόλα dLive της Allen & Heath για να διαπιστώσουν µε τοv αμεσότερο τρόπο το νέο δρόμο που θέλει να ανοίξει ο γνωστός κατασκευαστής για όλους τους επαγγελματίες του ζωντανού ήχου. Την ίδια στιγμή, τον φιλόξενο χώρο του Hotel Sissy θα «ντύνουν» ηχητικά οι κορυφαίοι εκπρόσωποι της σειράς ηχείων KLA της QSC, ενώ πλήθος άλλων νέων προϊόντων από την Metro, την Denon Professional, Allen & Heath και QSC θα βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής, πρόθυμα να… πειραχτούν.

Την εκδήλωση θα υπογραμμίσουν με την παρουσία τους οι Mark Bailey (QSC), Kai Springer και Scot Mason (Allen & Heath), καθώς και ο Παύλος Σαπουντζής (συγγραφέας του βιβλίου «Live Sound – Μιξάροντας θεωρία με πράξη»). Τέλος, οι παρευρισκόμενοι θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίων.
Για να δηλώσετε συμμετοχή στείλτε email στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. έως την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016 (απαραίτητα στοιχεία: ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο επικοινωνίας). Είσοδος ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κα Ροδία Καλογείτονα.

Επαφή
Metro Audio Systems
Τ: 210-6129821

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση