Διαφήμιση
Τρίτη, 09 Φεβρουάριος 2016 15:43

ISE 2016: το AV συναντά το IT (και όχι μόνο…)

Αν στη πρόσφατη έκθεση Namm (Αμερική) η μουσική και οι τεχνολογίες της κρατούσαν τη μπαγκέτα, στην ISE που άνοιξε σήμερα τις πόρτες της, το AV συναντά το IT και από κοινού ‘κουμπώνουν’ με το digital signage, το visual και το ευρύτερο integration τεχνολογιών και συστημάτων.
Στα βασικά χαρακτηριστικά της φετινής έκθεσης και ενδεικτικό της δημοφιλίας της είναι ότι για πρώτη φορά φέτος, η ISE επιμηκύνεται κατά μια μέρα, καθώς στις 3 εκθεσιακές ημέρες προστέθηκε άλλη μια, η οποία σύμφωνα με τον MD της ISE κ. Mike Blackman, αποτέλεσε κοινό αίτημα επισκεπτών και εκθετών, ενώ στην ημέρα που προστέθηκε χώρεσαν ακόμα αρκετά events, workshop και παρουσιάσεις κάθε είδους. Αλλωστε το πλέον δυνατό κομμάτι της ISE ήταν πάντα τα συνέδρια και οι παρουσιάσεις που γίνονταν κατά τη διάρκεια της έκθεσης (μπείτε στο site της έκθεσης, για να πάρετε μια ιδέα…), αλλά και τα πρωτοποριακά events και concept, όπως για παράδειγμα η Drone Arena που κάνει ντεμπούτο φέτος στην ISE.

Κατά τα λοιπά, στη φετινή ISE 2016 συμμετέχουν περισσότεροι από 1.000 εκθέτες, ενώ ο συνολικός αριθμός των επισκεπτών (η επίσημη καταγραφή του αριθμού των επισκεπτών θα ανακοινωθεί από τους διοργανωτές με το κλείσιμο της έκθεσης) αναμένεται να ξεπεράσει τους 60.000 επισκέπτες από τον ευρύτερου επαγγελματικό χώρο του AV και του IT…

Επαφή
ISE 2016

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση