Διαφήμιση
Κυριακή, 07 Φεβρουάριος 2016 15:25

H Audio-Technica λάνσαρε το ATUC-50 στην ISE

Η Audio-Technica παρουσίασε για πρώτη φορά επί ευρωπαϊκύ εδάφους, το νέο της σύστημα ATUC-50 Digital Full-Featured Discussion System. Το ATUC-50 έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει τη μέγιστη δυνατή αξιοπιστία, καθαρότητα και καταληπτότητα στο πεδίο της αναπαραγωγής της ανθρώπινης φωνής και κατ’ επέκταση της επικοινωνίας στα πλαίσια ενός συνεδρίου ή ενός meeting.

Πρόκειται για ένα πλήρως ψηφιακό σύστημα που είναι άκρως ευέλικτο ως προς τη διάρθρωσή του, καθώς μπορεί να υποστηρίξει έως 150 units, συνδεδεμένα μεταξύ τους κατά daisy chain και ring topologies για μεγιστοποίηση της αξιοπιστίας και τη διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας ότι κι αν συμβεί. Το σύστημα υποστηρίζει επίσης απεριόριστες δυνατότητες 4 track recording, έλεγχο μέσω web remote και ευελιξία μεταξύ πολλαπλών λειτουργιών, γι’ αυτό και δεν χρειάστηκε η υλοποίηση ενός εξειδικευμένου ‘προεδρικού’ unit, όπως συμβαίνει με την πλειοψηφία των συστημάτων της αγοράς.
Το σύστημα χρησιμοποιεί στάνταρ CAT5 (και πάνω) καλωδίωση και υποστηρίζει δυο διαφορετικού μήκους gooseneck μικρόφωνα με LED ring, συνδεδεμένα μέσω στάνταρ 3-pin XLR, γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα ευέλικτο τόσο κατά την ομιλία όσο και κατά την ακρόαση.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Audigys…

Επαφή
Audigys

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση