Διαφήμιση
Παρασκευή, 20 Νοέμβριος 2015 14:09

Open Day από την Athens Pro Audio

Από την εταιρία Athens Pro Audio λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση σχετικά με το Open Day που διοργανώνει το προσεχές Σάββατο 21 Νοεμβρίου…

Athens Pro Audio – Δελτίο τύπου
«Αγαπητοί φίλοι και φίλες η εταιρεία Athens Pro Audio σας προσκαλεί το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015 σε ένα OPEN DAY στο Στούντιο Athens Mastering απο τις 12:00 έως τις 18:00 το απόγευμα, με ελεύθερη είσοδο. Κατά την διάρκεια του OPEN DAY θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα διαφορετικά event και θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε μηχανήματα και ηχεία στα 2 δωμάτια του Athens Mastering.
Δηλώστε συμμετοχή και ταυτόχρονα μπαίνετε στήν κλήρωση για να κερδίσετε ένα ακουστικό Focal Spirit Pro !

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
1. Focal Demo Day 12:00 -18:00 
12:00 -18:00 θα έχετε την ευκαιρία να ακούσεται όλες τις σειρές monitor ηχείων της Focal καθώς και το νέο Focal Trio 6
Οι ακροάσεις θα γίνουν με κάρτες ήχου και μετατροπείς Metric Halo και Mytek

2. Nektar και Logic Pro 15:00-15:30
Παρουσίαση των Midi Keyboards της Nektar απο τον Δημήτρη Ίσαρη συνθέτης και κιμπορντίστας στο γκρούπ Other View. Θα παρουσιάσει τις μεγάλες δυνατότητες που δίνει το πλήρες integration της σειράς P της Νektar με το Logic Pro στην παραγωγή μουσικής. 

3. Compression και Mastering 16:00-16:30 
Ο Χρίστος Χατζηστάμου έχει στο ενεργητικό του πάνω απο 5000 δίσκους mastering και στην παρουσίαση του, θα εξηγήσει το ρόλο του Compression στην σύγχρονη μουσική και το mastering. Θα δώσει παραδείγματα mastering και ιδέες, για το πως μπορείτε να αναβαθμίσετε τον ήχο σας και που να δίνετε προσοχή κατά την διάρκεια της ηχογράφησης και της μίξης.

Επίσης θα μπορέσετε να μιλήστε με τους πωλητές μας, μουσικούς και ηχολήπτες, ώστε να σας προτείνουν τις βέλτιστες λύσεις για τις ηχητικές σας αναζητήσεις.
Θα σας περιμένουμε!"

Επαφή
Athens Pro Audio

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση