Διαφήμιση
Δευτέρα, 02 Νοέμβριος 2015 13:42

Και δεύτερο σύστημα TW Audio στα Τρίκαλα

Η εταιρία του κ. Μυλωνά Σωκράτη που εδρεύει στα Τρίκαλα, επένδυσε σε ένα νέο ηχητικό σύστημα και συγκεκριμένα στο σύστημα PA-SYS-ONE της TW AUDIO. Σημειωτέον ότι πρόκειται για τη δεύτερη εταιρία από τα Τρίκαλα που επενδύσει στο σύστημα PA-SYS-ONE της TW AUDIO μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Το εν λόγω ηχητικό σύστημα συνδυάζει υψηλή πιστότητα, φορητότητα και δεδομένη επεκτασιμότητα, καθώς αποτελείται από το δορυφόρο T24N (2x12 LF και 1 x1.4” HF) και το sub B30 (με τα δυο 15ιντσα γούφερ).

Η ισχύς του συστήματος ανέρχεται στα 11.000 watt (με ανώτατο SPL τα 143dB), ενώ ένα από τα μεγαλύτερα και ανταγωνιστικά του πλεονεκτήματα είναι ότι αυτά τα επίπεδα ισχύος αποδίδονται από ένα μικρό σε όγκο και βάρος σύστημα που μπορεί να φορτωθεί σε ένα πολύ μικρό van και να εγκατασταθεί εύκολα και με ασφάλεια από ένα και μόνο τεχνικό. Οσον αφορά την επεκτασιμότητα του συστήματος, αυτή είναι δεδομένη, καθώς ένας κάτοχος PA-SYS-ONE μπορεί εν συνεχεία να επενδύσει μόνο σε δορυφόρους VERA10  της TW Audio και να έχει έτσι ταυτόχρονα και ένα σύστημα array, χρησιμοποιώντας τους ίδιους τελικούς ενισχυτές και τα ίδια subwoofer. Ως προς την κατανάλωση ισχύος, το σύστημα μπορεί να τροφοδοτηθεί με τάση από μια απλή ασφάλεια 16a χωρίς προβλήματα, λόγω της ψηφιακής λειτουργίας των τελικών ενισχυτών του (Powersoft K3DSP). 

Περισσότερα για το σύστημα PA-SYS-ONE της TW AUDIO μπορείτε να βρείτε στην αναλυτική παρουσίαση που έχει ήδη γίνει από το aLive, ΕΔΩ.
Περισσότερες πληροφορίες για προϊόντα της TW AUDIO στη χώρα μας, θα σας δώσουν στην εταιρία DigiKal nου εδρεύει στο Βόλο…

Επαφή
DigiKal
Τηλ. 24210 20581

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση