Διαφήμιση
Τετάρτη, 07 Οκτώβριος 2015 11:48

Nέο μόνιτορ από τη Meyer Sound

Η Meyer Sound παρουσιάζει το Amie Precision Studio Monitor, που ουσιαστικά αποτελεί το δεύτερο monitor που κατασκευάζει η εταιρία μετά από 20+ χρόνια και το θρυλικό πλέον near field HD-1. Για να μην μπουμε σε συγκρίσεις, η ίδια η Meyer το χαρακτηρίζει ως "ideal studio monitor for film, broadcast or gaming post-production…"
Το νέο Amie αναπτύχθηκε για να καλύψει τις δεδομενα υψηλές απαιτήσεις του περίφημου Skywalker Sound (τα κορυφαία studios για design, μίξη και post production sound για κιν/φο, τηλεόραση και μουσική). Σκοπός των νέων Amie ήταν να μεταφέρουν στους επαγγελματίες του ήχου που εργάζονται στα Skywalker το επιθυμητό επίπεδο καθαρότητας του ήχου, αποτελώντας την ‘αναφορά’ που επιθυμούν ώστε να έχουν απόλυτα ξεκάθαρη άποψη για την ακριβή ‘μεταφορά’ του ηχητικού αποτελέσματος της δουλειάς και της μίξης τους, σε μεγαλύτερα συστήματα που υπάρχουν στις κιν/φικές αίθουσες και στα μεγάλα home theater.

Ετσι λοιπόν, οι μηχανικί της Meyer Sound, έχοντας την οδηγία’ από τα Skywalker Sound να δημιουργήσουν ένα νέο studio monitor υψηλών προδιαγραφών που να καλύπτει σφαιρικά τις πολύπλευρες ανάγκες τους, υλοποίησαν το Amie, για το οποίο αναφέρουν ότι μεταφέρει με άκρως ρεαλιστικό τρόπο όλες τις λεπτομέρειες μιας μίξης, από τους διαλόγους έως τα δυναμικά και την ενέργεια της μουσικής και βεβαίως όλα τα εφέ της δράσης μιας ταινίας υπερπαραγωγής.

“Το Amie μεταφέρει με απίστευτα ομαλό τρόπο όλη την φασματική απόκριση» αναφέρει ο Leslie Shatz (Post Studios sound designer & re-recording mixer στα Wildfire post studios) που χρησιμοποίησε για αρκετό διάστημα μια beta έκδοση του Amie. 
Προς το παρών, η Meyer δεν έχει δώσει Τεχνικά Χαρακτηριστικά, παρά μόνο κάποια ελάχιστα preliminary Specs, οπότε το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι το ηχείο είναι 2 δρόμων, με φόρτιση bass reflex (με την παραλληλόγραμη οπή ανάκλασης χαμηλού να εδράζεται στο κάτω τμήμα της καμπίνας) φυσικά είναι ενεργό, με συνολικό βάρος 11,3 κιλά και διαστάσεις 229x389x336 (W,H,D)

Περισσότερα (τρόπος του λέγειν διότι δεν διατίθενται περαιτέρω πληροφορίες) μπορείτε να βρείτε εδώ… 

Επαφή
Φ. Νάκας

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση