Διαφήμιση
Τετάρτη, 07 Οκτώβριος 2015 10:10

Ετοιμο το AT-One wireless system της Audio-Technica

Οπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Audio-Technica, τo AT-One σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με τους ανθρώπους της εταιρίας να ακολουθούν δυο βασικούς άξονες: της κατασκευάστηκε ακολουθώντας δυο βασικούς την απλότητα και την ευκολία χρήσης. Αλλωστε, επιθυμία τους ήταν το AT-One να αποτελέσει ένα βασικό εργαλείο για τους installers, τους performers και τους presenters που θα καθιστά ακόμα πιο εύκολη και αποτελεσματική τη δουλειά τους…
Το frequency plan του AT-One χωρίζεται σε δυο γκρουπ, με 4 διαθέσιμα κανάλια σε κάθε γκρούπ διαχωρισμένα μεταξύ του Europe-wide license-free frequency range και του LTE duplex gap. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει έως 4 κανάλια από κάθε γκρούπ. Η ρύθμιση αυτή επιτρέπει στους εγκαταστάτες ‘να τρέξουν’ δυο 4κάναλα συστήματα  AT-One (χρησιμοποιώντας ανεξάρτητα γκρούπ), σε στενή γειτνίαση μεταξύ τους, δίχως το φόβο των ανεπιθύμητων παρεμβολών.

Το AT-One διατίθεται σε τρείς εκδόσεις, καθώς μπορείτε να το παραγγείλετε με beltpack ή handheld transmitter, καθώς και με beltpack και το ATR35cW lavalier microphone.
Το beltpack διαθέτει στιβαρή και συνάμα διακριτική κατασκευή, υποστηρίζοντας 10mW RF output power, damping switch και εκτεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας που ανέρχεται έως τις 10 ώρες.
Το ATW-13F handheld system περιλαμβάνει το καρδιοειδές πυκνωτικό μικρόφωνο / transmitter χειρός ATW-T3F, που επίσης διαθέτει 10mW RF output και έως 10 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας του.
Το ATW-13F είναι μια πυκνωτική κάψα που μεταξύ των άλλων ατού της, διαθέτει και υψηλή ικανότητα απόριψης της ανάδρασης και είναι ιδανικό για εγκαταστάσεις και συνθήκες όπου η ανάδραση απ’ όπου κι αν προέρχεται μπορεί να είναι ένα καθοριστικό πρόβλημα.
Τέλος, το ATW-11/PF lavalier system συνδυάζει το ATW-11F beltpack system με το ATR35cW tie-clip microphone.

Οσον αφορά τις τιμές που ανακοίνωσε η A-T για τους συνδυασμούς που περιγράψαμε παραπάνω, αυτές είναι οι εξής:
ATW-11F Beltpack System - £169.00/€219.00
ATW-13F Handheld System - £174.00/€239.00
ATW-11/PF Lavalier System - £205.00/€269.00
ATW-T1F Beltpack Transmitter - £65.00/€89.00
ATW-T3F Handheld Transmitter - £80.00/€109.00
AT8677 Dual Rackmount Kit - £14.00/€19.00.

To AT-One θα είναι διαθέσιμο από τον προσεχή Νοέμβριο.
Ωστόσο περισσότερες πληροφορίες για τις εκάστοτε εκδόσεις / συνδυασμούς αλλά και τις τιμές στην Ελληνική αγορά θα σας δώσουν στην εταιρία Audigys,,,

Επαφή
Audigys

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση