Διαφήμιση
Πέμπτη, 01 Οκτώβριος 2015 10:25

4 SSL Live στην Stagelight

Η Stagelight, είναι μια επιτυχημένη rental εταιρία με έδρα την Ολλανδία, η οποία επιθυμεί να επεκταθεί κι άλλο στον τομέα του απαιτητικού touring και των Live events, γι’ αυτό και επένδυσε πρόσφατα σε 4 ψηφιακές SSL Live. Για την ακρίβεια, απέκτησε 3 SSL Live L500 και μια SSL Live L300.

Ο Jacco van der Heijden, managing director της Stagelight έκανε λόγο για μια εύκολη επιλογή καθώς στόχος τους ήταν η υψηλή πιστότητα και γι’ αυτό πιστεύει ότι η επένδυσή τους αυτή θα τους δικαιώσει από κάθε άποψη. 
Αντίστοιχη ήταν και η άποψη του Robert de Lorijn, senior project manager (audio) και manager of technical operations για την Stagelight. Παράλληλα ο de Lorijn είναι και front of house engineer του Αμερικανού τραγουδιστή Matt Simons, ο οποίος έχει ιδιαίτερη επιτυχία και εκτός ΗΠΑ και συγκκεριμένα έχει αρκετούς fans και σε Ολλανδία και Βέλγιο. 
Πρόσφατα ο de Lorijn χρησιμοποίησε την L500 για δυο Live του Simons, ένα στο Brussels Summer Festival του Βελγίου και ακόμα ένα στο Strandfestival Zand (Ολλανδία) μπροστά σε ένα κοινό 35.000 ανθρώπων. Η άποψή του για την L500 επικεντρώθηκε στη λεπτομέρεια και τη διαφάνεια του ήχου της και στην μοναδική ανάδειξη κάθε οργάνου. Ενώ όπως χαρακτηριτικά ανέφερε «οι τραγουδιστές ακούγονται καλύτερα όταν χαμογελάνε, κι εγώ μέσω της SSL είχα χαμόγελα σε κάθε είσοδο…».

Οσον αφορά την απόσβεση της επένδυσης από πλευράς Stagelight αυτή απ’ ότι φαίνεται ξεκίνησε γρήγορα, καθώς δυο L500 θα ενταχθούν στο εκτενές touring  της Dutch Royal Airforce Orchestra (Orkest Koninklijke Luchtmacht), ενώ οι άλλες δυο θα παραμείνουν στο stock της εταιρίας για να χρησιμοποιηθούν στα Live που θα κλείνονται, ενώ όλο αυτό το διάστημα θα παραμένουν ανοιχτές στην αποθήκη της εταιρίας καθώς θα πραγματοποιούνται σεμινάρια και hands on σε free-lance engineers.

Περισσότερες πληροφορίες στα μέρη μας για τις SSL Live L500 και SSL Live L300 θα σας δώσουν στην εταιρία Audigys…

Επαφή
Audigys

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση