Διαφήμιση
Τετάρτη, 10 Ιούνιος 2015 19:05

Νέα γενιά ψηφιακών μίξερ από την Allen & Heath

Η σειρά iLive της Allen & Heath παραδίδει τα ψηφιακά της σκήπτρα στη νέα σειρά dLive με FPGA processing, Το τελευταίο λογικά αποτελεί ευγενική προσφόρα της DiGiCo ένεκα της πρόσφατης αδελφοποίησής τους και της συγκατοίκησης κάτω από την ίδια εταιρική στέγη. Η νέα γενιά μίξερ dLive της Allen & Heath που μόλις ανακοινώθηκε επίσημα από την Αγγλική εταιρία περιλαμβάνει ανεξάρτητο MixRack και επιφάνεια εργασίας, ενώ όλο το dLive processing ‘μυαλό’ της κονσόλας εδράζεται στο MixRack. Οσον αφορά τις επιφάνειες εργασίας διατίθετναι τρία μεγέθη, οι DM32, DM48 και DM64, Όλα τα επιμέρους MixRacks και οι επιφάνειες εργασίας είναι απολύτως συμβατές μεταξύ τους και ματσάρουν η μια στην άλλη, ενώ διαθέτουν κοινό configuration, setup και show files.

Τα MixRacks επίσης περιλαμβάνουν την ίδια ακριβώς μηχανή processing που ανέπτυξε ειδικά για τα νέα μίξερ η R&D ομάδα της Allen & Heath χρησιμοποιώντας τη νέα γενιά FPGA επεξεργαστών. Το 96k/96bit XCVI Core υποστηρίζει χωρητικότητα για 128 inputs με full processing και 16 dedicated stereo FX returns, προσφέροντας συνολικά 160 εισόδους μίξης, καθώς και 64 πλήρως διαμορφώσιμα mix bus που και αυτή υποστηρίζουν πλήρες processing.
Οι dLive υποστηρίζουν επίσης το DEEP processing portfolio από ενσωματωμένα plugins στα οποία περιλαμβάνονται Graphic EQs, Compressors, Multiband Compressors και Dynamic EQs, μαζί με 16 slot FX racks που περιλαμβάνουν όλη τη σειρά FX emulations της Allen & Heath. Σημειωτέον ότι τα Remote IO expansion διατίθενται και στα MixRack και τις επιφάνειες εργασίας μέσω dual-redundant cat5 DX θύρες. Τα μίξερ υποστηρίζουν όλες τις δημοφιλείς εκδόσεις audio networking καρτών, όπως Dante, Waves SG, ACE, και MADI.

Κάθε επιφάνεια εργασίας είναι πλήρως παραμετροποιήσιμη και custom με την κάθε είσοδο ή mix να μπορούν να δρομολογηθούν σε κάθε bank και layer, να ονοματοδοτηθούν και να κωδικοποιηθούν χρωματικά, με τον ηχολήπτη να έχει 26 assignable SoftKeys στη διάθεσή του. Κλειδί στο σχεδιασμό της νέας επιφάνειας εργασίας είναι το νέο Harmony UI που ενσωματώνει οθόνες και ρυθμιστικά. Όλα τα μπουτόν και τα χειριστήρια είναι υποφωτιζόμενα ενώ η κονσόλα διαθέτει RGB coloured encoders και LED light strip. Εναλλακτικά μπορεί να μιξάρει κανείς τις νέες κονσόλες μέσω των εφαρμογών MixPad και OneMix app, ενώ διατίθεται και Editor on/offline software, TCP/IP control και network-enabled IP fader, καθώς και rotary remote controllers.

Επίσης οι dLive διαθέτουν ένα νέο επανασχεδιασμένο σασί ιδιαίτερα άκαμπτο και ελαφρύ που ειδικεύεται στο pro touring. Όλες οι μονάδες διαθέτουν dual power supply slots για επιπλέον redundancy, ενώ Dual redundancy έχει εφαρμοστεί σε κάθε audio connection παντού στο σύστημα. Τέλος, όσον αφορά τις τιμές που ανακοίνωσε η εταιρία, αυτές ξεκινούν από $22.500 για τη μικρότερη dLive και φτάνουν έως τα $35,000 για τα μεγαλύτερα touring συστήματα.

Περισσότερες πληροφορίες για τις νέες Allen & Heath θα σας δώσουν στην εταιρία Metro Audio Systems…

Επαφή
Metro Audio Systems

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση