Διαφήμιση
Σάββατο, 18 Απρίλιος 2015 11:36

Νέα S Series από την Adamson

Το S10 είναι ένα 2-δρομο, full range, ompact line array σύστημα, ιδανικό για μικρομεσαίους χώρους. Φοράει δυο 10ιντσα ND10-LM γούφερ με κώνο από Kevlar και μαγνητικό σύστημα Νεοδυμίου, κι ένα NH4TA2 1.5” exit high frequency compression driver που εδράζεατι σε δικό του θάλαμο και φορτίζεται από κυματοδηγό. Η διασπορά που επιτυγχάνει είναι 110° x 10° (σε οριζόντιο και κάθετο άξονα), ενώ το βάρος της κάθε καμπίνας δεν ξεπερνάει τα 27 κιλά. Το μέγιστο SPL που επιτυγχάνει το S10 ανέρχεται στα 141.3 dB που αποτελεί σημαντική επίδοση για τις διαστάσεις και το μέγεθος της καμπίνας. Εξίσου ελαφρύ είναι το S119 subwoofer που χρησιμοποιεί ένα 19ιντσο  ND19 Kevlar Neodymium driver  που χρησιμοποιεί την τεχνολογία Adamson’s Advanced Cone Architecture και διαθέτει 5” πηνίο φωνής. Τα νέα S-Series είναι σχεδιασμένα για να οδηγούνται από το νέο E-Rack της Adamson που εκτός από τη σειρά S απευθύνεται σε όλες τις σειρές ηχείων της Adamson. Το E-Rack περιλαμβάνει ενισχυτικά της Lab.gruppen συνδυασμένα με ευέλικτα I/O industry standard power connections, μαζί με 20 port managed Ethernet switch για dual-redundant Dante και σήμα ελέγχου.
Το E-Rack πωλείται σε εκδόσεις 8 ή 12 καναλιών με PLM 12K44 ενισχυτές της Lab Gruppen. Ένα κανάλι E-Rack 12 καναλιών μπορεί να οδηγήσει έως 24 S10 καμπίνες. Σημειωτέον ότι ένα Blueprint AV software περιλαμβάνεται σε κάθε E-Rack.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την εταιρία DNA Systems από την οποία ήδη ενημερωθήκαμε ότι από τις αρχές του καλοκαιριού θα υπάρχει για συνεχές demo στη χώρα μας ένα πλήρες σετ S10 αποτελούμενο από συνολικά 32 καμπίνες και 8 subs…

Επαφή
DNA Systems

 

www.dnasystems.gr

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση