Διαφήμιση
Σάββατο, 18 Απρίλιος 2015 11:31

Νέο VTX V25-II από τη JBL

Το νέο VTX V25-II είναι έτοιμο, αποτελώντας το διάδοχο του V25 line array. Ταυτόχρονα όμως η JBL προχώρησε σε μια πολύ υπεύθυνη κίνηση προκειμένου να διαφυλάξει την αξία της επένδυσης των πελατών της που έχουν επενδύσει τα προηγούμενα χρόνια στο V25 line array. Τι έκανε; Το νέο VTX V25-II δεν αντικθαιστά (και άρα απαξιώνει) το προηγούμενο μοντέλο, αντιθέτως η εταιρία προσφέρει στου ιδιοκτήτες V25 το VTX-V25-WG-UK waveguide upgrade kit κι έτσι μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να αναβαθμίσουν τις παλιές τους καμπίνες, σε νέες VTX V25-II.

Βεβαίως, το σύστημα διατίθεται και αυτούσιο για τους νέους πελάτες και για όσους θέλουν να προχωρήσουν σε πλήρη αναβάθμιση του V25. Το VTX V25-II λοιπόν, διαθέτει την ίδια οριζόντια διασπορά με το αυθεντικό V25, ενώ ‘φοράει’ νέο επανασχεδιασμένο κυματοδηγό ως προς τη γεωμετρία του ακουστικού σωλήνα, ενώ είναι διπλάσιο και ο αριθμός των ακουστικών γραμμών μεταφοράς.Επιπλέον χάρη στον κυματοδηγό, έχει βελτιωθεί περαιτέρω η συμπεριφορά του του array ως προς τον κάθετο άξονα, στις υψηλότερες συχνότητες.

Επίσης, ο κυματοδηγός προσφέρει καλύτερες συνθήκες ακουστικής προσαρμογής στο περίφημο D2 (dual diaphragm, dual voice coil compression drivers) driver της JBL με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται υψηλότερη ευαισθησία κατά 10 dB στην περιοχή άνω των 10 kHz με αποτέλεσμα την αύξηση και στο amplifier headroom. Αντίστοιχα έχουν επαναρυθμιστεί και τα Limiter thresholds καθώς υπάρχει λιγότερη peak limiting δραστηριότητα και συνεπρώς μειωμένη παραμόρφωση. Όλα αυτά έχουν ως ποτέλεσμα την περαιτέρω διεύρυνση του SPL και καλύτερο ‘ματσάρισμα’ με τα ενισχυτικά που οδηγούν τις μονάδες (όταν οδηγείται με τους Crown Audio I-Tech 4x3500HD four-channel amplifiers).

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο line array της JBL, VTX V25-II, θα σας δώσουν στην εταιρία Bon Studio…

Επαφή
Bon Studio

 

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση