Διαφήμιση
Σάββατο, 18 Απρίλιος 2015 11:27

Bose F1 Flexible Array

Το νέο F1 Flexible Array της Bose είναι ένα ηχείο μικρό σε όγκο, πλήρως φορητό και ενεργό που επιτρέπει στο χρήστη την επίτευξη απόλυτης ευελιξίας και στόχευσης όσον αφορά διάγραμμα κάλυψης στον κάθετο άξονα διασποράς. Το σύστημα αποτελείται από το δορυφόρο the F1 Model 812 και από το sub F1 Subwoofer.

F1 Model 812
O δορυφόρος F1 Model 812 ενσωματώνει 8 drivers που φορτίζονται από custom κυματοδηγό και εδράζονται κάθετα σε μια ειδικά σχεδιασμένη ‘ευέλικτη’ μπάφλα. Για τη ρύθμιση της επιθυμητής εκπομπής και διασποράς, ο χρήστης απλά σπρώχνει ή τραβάει το array στην κατάλληλη θέση προκειμένου να δημιουργήσει 4 κάθετα διαγράμματα κάλυψης που είναι τα εξής: “Straight,” ”J,” “Reverse J,” και “C”. Μετά την επιλογή της επιθυμητής θέσης, το σύστημα ενεργοποιεί αυτόματα το κατάλληλο EQ για την επίτευξη της βέλτιστης τονικής ισορροπίας για το επιλεγόμενο διάγραμμα κάλυψης. Ο δορυφόρος φιλοξενεί επίσης ένα 12ιντσο γούφερ και ένα δικάναλο μίξερ με δυο εισόδους και ανεξάρτητα ρυθμιστικά στάθμης για κάθε μια εξ’ αυτών

F1 Subwoofer
Ελαφρύ, εύκολο στη μεταφορά και την τοποθέτηση και αρκετά compact σε διαστάσεις, το F1 sub περιλαμβάνει δυο γούφερ των 10ιντσών. Διαθέτει ενσωματωμένο stand που αποθηκεύεται στην πλάτη του sub και στο οποίο εδράζεται ο δορυφόρος, ενώ διατίθεται και Line output EQ με επιλογές THRU (full range) και HPF (high pass filter). 

Περισσότερες ποληροφορίες για το νέο σύστημα F1 Flexible Array της Bose θα σας δώσουν στην Audio Group Greece…

Επαφή
Audio Group Greece

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση