Διαφήμιση
Πέμπτη, 26 Μάρτιος 2015 17:12

Music World Expo 2015 – Νέες ημερομηνίες διεξαγωγής

Από τους διοργανωτές της έκθεσης Music World Expo (aLive Productions και Vertical Communications) εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με την αλλαγή ημερομηνιών της Music World Expo και της ‘μεταφοράς’ της τον προσεχή Οκτώβριο (16-18 Οκτωβρίου 2015)…

Music World Expo 2015 – Δελτίο Τύπου
«Αγαπητοί συνεργάτες,
Σε συνέχεια της ανακοίνωσης για την πραγματοποίηση της έκθεσης Music World Expo 2015 στις 15-17 Μαΐου 2015 σας ενημερώνουμε για τα εξής:

1) Οι διοργανωτές της έκθεσης Music World Expo αποφάσισαν να μεταφέρουν χρονικά την έκθεση για το επόμενο φθινόπωρο και συγκεκριμένα για τον προσεχή Οκτώβριο. Ο λόγος της αλλαγής των ημερομηνιών διεξαγωγής της έκθεσης έχει να κάνει αποκλειστικά με την ρευστή πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας και με τις σχετικές διεργασίες που αναμένεται να κορυφωθούν τους προσεχείς μήνες, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή από πλευράς διοργανωτών αλλά και εκθετών η βέλτιστη δυνατή προετοιμασία της έκθεσης Music World Expo.
Μιας έκθεσης, που επιθυμία μας είναι να καταστήσουμε σε θεσμό γι’ αυτό και την συνολική προετοιμασία της αντιμετωπίζουμε με τη δέουσα σοβαρότητα.

2) Οι διοργανωτές ευχαριστούν τους εκθέτες και τους επισκέπτες για την κατανόησή τους και συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό την προετοιμασία της έκθεσης Music World Expo για τον προσεχή Οκτώβριο (16-18 Οκτωβρίου 2015), καθώς το ενδιαφέρον της αγοράς παραμένει ιδιαίτερα υψηλό παρά τις αντιξοότητες…

3) Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός, ότι μετά την πρώτη ανακοίνωση της έκθεσης για το μήνα Μάιο, εισπράξαμε ιδιαίτερα θερμό ενδιαφέρον από τις εταιρείες του ευρύτερου κλάδου με αποτέλεσμα οι παρακρατήσεις χώρων σχεδόν να εξαντλούν τον αρχικά δεσμευμένο χώρο. Για τον λόγο αυτό προχωρήσαμε στον επανασχεδιασμό της κάτοψης του εκθεσιακού χώρου περιλαμβάνοντας μια μεγαλύτερη αίθουσα ώστε να μπορέσουμε να υποδεχτούμε όλες τις εταιρείες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον και αυτές που αναμένεται να το κάνουν το προσεχές διάστημα.

Λόγο του έντονου ενδιαφέροντος από τις επιχειρήσεις του κλάδου για συμμετοχή στη διοργάνωση, σας προσκαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας για την δέσμευση χώρου».

Επαφή
Vertical Communications
τηλ.: 210-9245577
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

aLive Productions
τηλ.: 210-9644976
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση