Διαφήμιση
Τρίτη, 10 Μάρτιος 2015 11:26

Studer Vista V

Μία νέα σειρά προϊόντων έχει θεσπιστεί από την Studer με επίκεντρο την νέα ψηφιακή κονσόλα Vista V με επεξεργαστές Infinity 200.  Ο κατασκευαστής στοχεύει σε χρήστες με υψηλές απαιτήσεις σε αριθμό καναλιών με το νέο D23mI/Oframe.

Η ψηφιακή κονσόλα Vista V βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με την Vista X , με επεξεργαστές γύρω από την φιλοσοφία του Infinity Core DSP.   Με 52 faders το desk είναι πιο συμπαγές από της Vista X και μπορεί να τοποθετηθεί σε μικρότερα Studio και ΟΒ φορτηγά. Η νέα Vista V στο control surface περιλαμβάνει ενσωματωμένο Meter Bridge, motorized faders με ένα δυναμικό σύστημα αυτοματισμού με DAW remote control.
Η Quad Star τεχνολογία (όπου χρησιμοποιεί 4 επεξεργαστές) εξασφαλίζει πλήρη πλεονασμό στο control surface της κονσόλας. Όπως με την Vista X η Vista V χρησιμοποιεί Vistamix, Vistronics, FaderGlow  για να παρέχει ένα «ενστικτώδες» interface.  Με υψηλής ευκρίνειας οθόνες, σε επίπεδο plugin η Vista V περιλαμβάνει ένα BSS DPR-901 δυναμικό EQ, 6 μονάδες εφέ  Lexicon PCM96 surround reverb.  Μπορεί να συνδέσει κανείς  μέχρι 4 Soundcraft Real Time Racks παρέχοντας πρόσβαση στην βιβλιοθήκη της Universal Audio για τα UAD plugin και μέχρι τα 64 κανάλια insert.

Επεξεργάζεται μέχρι 200 κανάλια audio σε έναν μονό επεξεργαστή, τεχνική που είναι βασισμένη στα χαρακτηριστικά του Studer A- Link high- capacity fibre audio interface. Χρησιμοποιεί LX-IPAES67 PCIe κάρτα ήχου για σύνδεση real time μέσω δικτύου AoIP και ανταλλαγή μέχρι και 128/128 κανάλια από multi AoIP σύνδεση μέσω 2 Gigabit Ethernet θύρα. Το σύστημα της κονσόλας χρησιμοποιεί A-Link HDcards για να επιτρέπει την σύνδεση της κονσόλας με router.  Η μονάδα D23m της κονσόλας μπορεί να διαχειριστεί μέχρι 12 Card I/O  για 1536 εισόδους – εξόδους συνολικά.   Η νέα Vista V έρχεται με αρκετές βελτιώσεις σε επίπεδο software όσον αφορά την On Air πλατφόρμα έχοντας την update version 6.1 βελτιωμένη AoIP για συμβατότητα με DANTE πρωτόκολλο, αυτόματο calibration gain, καθώς υποστηρίζει και BSS Blue Link.

Περισσότερες πληροφορίες για τη Studer Vista V, θα σας δώσουν στην εταιρία Bon Studio…

Επαφή
Bon Studio

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση