Διαφήμιση
Τετάρτη, 11 Φεβρουάριος 2015 00:18

Amate Audio – Μια ‘νέα’ εταιρία 43 ετών

Για την Ισπανική εταιρία (με έδρα τη Βαρκελώνη) Master Audio προφανώς δεν χρειάζονται συστάσεις. Πρόκειται για μια εταιρία με ιστορία στο audio μεγαλύτερη των 40 ετών, η οποία μέσα σε 4 δεκαετίες έχτισε ένα ισχυρό προφίλ με high-end προϊόντα που συγκεντρώνουν υψηλό λόγο τιμής / απόδοσης / αξιοπιστίας και τα οποία πάντα είχαν φανατικό κοινό, είτε επρόκειτο για εγκαταστάσεις, είτε για Live περιβάλλον εργασίας. Επίσης, εδώ και δεκαετίες, το όνομα και τα προϊόντα της Master Audio είναι άμεσα συνυφασμένα με την εταιρία KM monitor του Κώστα Μπουφίδη, που αντιπροσωπεύει και υποστηρίζει με τον καλύτερο πάντα τρόπο, τα προιόντα της Ισπανικής εταιρίας στη χώρα μας.
Στις αρχές της φετινής χρονιάς (1/1/2015) η Master Audio ανακοίνωσε και επικοινώνησε την αλλαγή της επωνυμίας της, από Master σε Amate Audio, τιμώντας έτσι το όνομα του ιδρυτή της Juan Amate, ο οποίος παραμένει στο τιμόνι της εταιρίας έχοντας τη θέση του CEO.
Nέο όνομα, νέο λογότυπο, νέα προϊόντα σχεδιασμένα και κατασκευασμένα στη Βαρκελώνη, αλλά η ίδια πάντα διαχρονική φιλοσοφία του Juan Amate, όσον αφορά τη σχεδίαση, την κατασκευή και την ηχητική πιστότητα των προϊόντων της Amate Audio.

Περισσότερες πληροφορίες για την Amate Audio (πλέον), θα σας δώσουν στην εταιρία εταιρία KM monitor…

Επαφή
KM monitor
τηλ. 210 83 21 989

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση