Διαφήμιση
Παρασκευή, 30 Ιανουάριος 2015 13:55

Qu-Pac από την Allen & Heath

To Qu-Pac είναι ένα compact digital mixer που παραπέμπει περισσότερο σε ρακάτη υλοποίηση (free-standing ή rack-mount mixer το χαρακτηρίζει η εταιρία) παρά σε κλασική κονσόλα με συμβατική επιφάνεια εργασίας. Το νέο μίξερ διαθέτει ενσωματωμένη οθόνη αφής ενώ υποστηρίζει και έλεγχο μέσω iPad και της αντίστοιχης εφαρμογής. Είναι σχεδιασμένο για live και μόνιμες εγκαταστάσεις και διαθέτει 16 mono inputs, 3 stereo inputs και 12 mix outputs στο πίσω πάνελ. Όλα αυτά μπορούν να διευρυνθούν σε 38 in/8 out όταν το μίξερ συνδεθεί με την οικογένεια remote AudioRacks της Allen & Heath μέσω Cat-5 καλωδίου. Το μίξερ προσφέρει επίσης πλήρη ανάκληση των ρυθμίσεων και των προενισχυτών, multi-track recording σε USB μέσω του Qu-Drive, μια μεγάλη επιλογή personal monitoring εφαρμογών, channel ducking, multi-channel USB streaming, ενώ διαθέτει και την βιβλιοθήκη εφέ της μεγάλης σειράς iLive της Allen & Heath.
Μέσω της εφαρμογής Qu-Pad iPad ο χρήστης μπορεί να έχει πλήρη ασύρματο έλεγχο σε κάθε παράμετρο και μπορεί να μιξάρει από οποιοδήποτε σημείο του venue δίχως κανένα περιορισμό. Οσον αφορά το personal monitoring το νέο μίξερ Qu-Pac προσφέρει δυο λύσεις: η πρώτη λαμβάνει χώρα μέσω του Qu-You iPhone app ενώ η δεύτερη λύση είναι η χρήση των ME-1 personal mixers, τα οποία συνδέονται με το μίξερ μέσω της θύρας dSNAKE. Οι είσοδοι mic/line του μίξερ περιλαμβάνουν AnaLOGIQ recallable preamps, που χαρακτηρίζονται για την ηχητική τους πιστότητα και την χαμηλή αρμονική παραμόρφωση.
Όπως ανέφερε και ο managing director της Allen & Heath, Glenn Rogers, η Qu-Pac απευθύνεται σε μπάντες που παίζουν σε μικρά bar και club και δεν υπάρχει αρκετός χώρος για ένα συμβατικό μίξερ, ενώ παράλληλα προορίζεται και για μια ευρεία γκάμα μόνιμων εγκαταστάσεων όπως ξενοδοχεία, μικρά bar, αλλά και για παρουσιάσεις, συνέδρεια, εκδηλώσεις κλπ.

Το Qu-Pac θα είναι διαθέσιμο από τον προσεχή Μάιο. Για περισσότερες πληροφορίες ωστόσο επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο… 

Επαφή
Metro Audio Systems

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση