Διαφήμιση
Δευτέρα, 26 Ιανουάριος 2015 23:14

Νέα ‘Ενυπόγραφη’ σειρά αναλογικών Soundcraft

Η Soundcraft θεωρεί ότι ο αναλογικός ήχος έχει ακόμα πολλά να προσφέρει γι’ αυτό και επένδυσαν ενεργά στις αναλογικές κονσόλες, παρουσιάζοντας μια ολοκαίνουργια σειρά αναλογικών μίξερ στην πρόσφατη έκθεση NAMM 2015. Πρόκειται για την ‘ενυπόγραφη’ σειρά Signature που περιλαμβάνει τα μοντέλα Signature 22 και Signature 12 που αποτελούν Multi-Track Recording/Mixing Consoles. 
Η Soundcraft έχει προσέξει ιδιαίτερα την ηχητική πιστότητα των νέων αναλογικών της μίξερ, τα οποία υποστηρίζουν ταυτόχρονα και multi-track recording μέσω των ενσωματωμένων multi-track USB interfaces.
Αμφότερες οι κονσόλες είναι μικρού φορμά και ενσωματώνουν Lexicon effects, και τους φημισμένους προενισχυτές μικροφώνου Ghost της Soundcraft που προέχονται από τις αναλογικές ναυαρχίδες της εταιρίας για να δώσουν στα νέα μίξερ στουντιακή ηχητική πιστότητα. Επίσης και οι δυο κονσόλες υποστηρίζουν το Sapphyre Assymetric EQ της Soundcraft, καθώς και την αποδεδειγμένα λειτουργική τεχνολογία audio routing από τη σειρά GB. Και τα δυο μοντέλα διαθέτουν ενσωματωμένους αλγόριθμους εφέ της Lexicon, όπως studio-grade reverb, chorus, modulation κλπ καθώς και dbx limiters στα κανάλια εισόδου. Επιπλέον το multi-track USB audio interface των μίξερ, επιτρέπει οποιοδήποτε VST/AU/AAX/TDM/RTAS plug-in να συνδεθεί ως insert σε οποιοδήποτε κανάλι εισόδου, επιτρέποντας τη χρήση studio plug-ins σε live περιβάλλον εργασίας.

Επίσης, τις κονσόλες συνοδεύουν free downloads του Lexicon MPX-L native plug-in και του Ableton Live 9 Lite. Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα μίξερ της σειράς Signature της Soundcraft, θα σας δώσουν στην εταιρία Bon Studio…

Επαφή
Bon Studio

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση