Διαφήμιση
Πέμπτη, 13 Νοέμβριος 2014 22:10

Σεμινάρια Soundcraft Vi & Si Series από το Bon Studio

Από την εταιρία Bon Studio λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με τα δυο σεμινάρια στις ψηφιακές κονσόλες της Soundcraft που θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις της εταιρίας. Το πρώτο σεμινάριο της Τετάρτης 19 Νοεμβρίου, θα είναι advanced level και θα αφορά τις κονσόλες της σειράς Vi Series που αποτελεί και την ναυαρχίδα των ψηφιακών κοσνολών της Soundcraft, ενώ το δεύτερο σεμινάριο της επόμενης ημέρας θα αφορά τα πιο προσιτά μίξερ της σειράς Si Expression της Soundcraft. Και τα δυο σεμινάρια θα λάβουν χώρα σε δυο γκρουπ έκαστο (πρωινό και απογευματινό) και όσοι ενδιαφέρεστε να τα παρακολουθήσετε θα πρέπει να συμπληρώσετε τη Φόρμα Συμμετοχής για το σεμινάριο που επιθυμείτε (ή και για τα δυο) και να το αποστείλετε στην εταιρία Bon Studio. Τις Φόρμες Συμμετοχής (στις οποίες εξηγείται αναλυτικά και το πρόγραμμα εκπαίδευσης) θα τις βρείτε στα ως συννημένα pdf αρχεία στο τέλος του κειμένου…

Bon Studio – Ανακοίνωση / Πρόσκληση σε Σεμινάρια ‘Hands On’ εκπαίδευσης ψηφιακών κονσολών
«Εχουμε την ευχαρίστηση να σας ενημερώσουμε ότι η Εταιρία μας σε συνεργαίσα με την Εταιρία Soundcraft οργανώνει δυο εκπαιδευτικά σεμινάρια για τις ψηφιακές κονσόλες Vi Series και Si Series. Το σεμινάριο για τη Vi σειρά είναι προχωρημένου επιπέδου (advanced level) και πραγματοποιείται την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014 και αντίστοιχα το σεμινάριο για την Si σειρά την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014. Εκπαιδευτής είναι ο κ. Sam Brandon, Senior Application Engineerτου Harman Pro Division και η γλώσσα εκπαίδευσης του σεμιναρίου θα είναι η Αγγλική, με δυνατότητα Ελληνικής μετάφρασης. Στα συννημένα αρχεία αποστέλλεται το αναλυτικό πρόγραμμα και των δυο ημερών με την αντίστοιχη φόρμα συμμετοχής. Η έγκαιρη ενημέρωσή μας θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή σας, καθώς το σεμινάριο είναι ‘Hands On” και έχει περιορισμό συμμετοχών σε κάθε ομάδα. Παραμένουμε πάντα στην διάθεσή σας για να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες μας.
Με εκτίμηση
Ελπη Μποφιλιάκη                             Νίκος Μ. Μποφιλιάκης
Marketing Manager                            Αν. Διευθύνων Σύμβουλος»


Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο Bon Studio. Για να συμμετάσχετε, κατεβάστε, συμπληρώστε και στείλτε στην εταιρία Bon Studio τις φόρμες συμμετοχής που ακολουθούν….

Επαφή
Bon Studio
τηλ.: 210-3809605

Rate this item
(3 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση