Διαφήμιση
Τετάρτη, 10 Σεπτέμβριος 2014 13:39

H ANNA-LISA της DirectOut

Η Γερμανική DirectOut θα παρουσιάσει την ANNA-LISA στην έκθεση IBC στο Αμστερνταμ (όσοι βρεθείτε μπορείτε να την δείτε στο Hall 8, Booth E.85). Η ANNA-LISA είναι το νέο δημιούργημα της εταιρίας και αποτελεί ένα μικρό, φορητό (handheld) MADI analyser και signal generator εφοδιασμένο με υποδοχές BNC και SFP MADI I/Os ικανό για άμεση ανάλυση, έλγχο και απεικόνιση του σήματος κάθε MADI εισόδου. Μεταξύ των παροχών του συμπεριλαμβάνεται η κατάσταση του σήματος, η στάθμη εισόδου και ο έλεγχος του jitter. Όλες αυτές οι τιμές απεικονίζονται απευθείας στην οθόνη της συσκευής, ενώ περαιτέρω λεπτομέρειες όπως protocol & user bit checks, είναι προσβάσιμες μέσω εξωτερικής εφαρμογής (μέσω USB και Bluetooth).
Η ενσωματωμένη γενήτρια σήματος καθιστά το ANNA-LISA ένα πραγματικό all-around εργαλείο για κάθε MADI περιβάλλον εργασίας. Η συσκευή τροφοδοτείται από ενσωματωμένη μπαταρία που φορτίζεται μέσω της θύρας USB. Την τελευταία 5ετία η DirectOut έχει δικαίως αποκτήσει τη φήμη του ‘ειδικού’ σε ότι αφορά το audio transport, καθώς διαθέτει στη γκάμα της πληθώρα μετατροπείς , routers και πολυεργαλεία που λύνουν κάθε πρόβλημα σε MADI περιβάλλον.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την νεοφερμένη ANNA-LISA επικοινωνήστε με την ετιαρία Audigys που αντιπροσωπεύει τα προϊόντα της Γερμανικής DirectOut στη χώρα μας…

Επαφή
Audigys

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση