Διαφήμιση
Κυριακή, 03 Αύγουστος 2014 11:36

DiGiCo, Allen & Heath και Calrec στο ίδιο Group!

Η είδηση έχει σκάσει σαν βόμβα προχθές στην παγκόσμια pro audio κοινότητα και όλα τα μεγάλα media και ηλεκτρονικά περιοδικά την έχουν βάλει ως ‘breaking new”. Αναμβίβολα πρόκειται για μια αναπάντεχη είδηση, καθώς οι γνωστές Βρεττανικές εταιρίες κατασκευής μίξερ ήχου, DiGiCo, Allen & Heath και Calrec ένωσαν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας ένα νέο ProAudio Group.

Τις εξελίξεις δρομολόγησε πρωτίστως η DiGiCo που τους τελευταίως 18 μήνες σε συνεργασία με την εταιρία Electra Partners διευρενούσαν διεξοδικά την πιθανότητα συνένωσης των εταιριών Allen & Heath και Calrec (αμφότερες ανήκουν στην Electra Partners) με την οικογένεια της DiGiCo. Η εν λόγω συνεργασία ευδοκίμησε κι έτσι οι τρείς αυτές σημαντικές Βρεττανικές εταιρίες κατασκευής μίξερ ήχου, δημιούργησαν ένα νέο professional audio group, που θα προωθήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προϊόντα και τις υπηρεσίες και των 3 εταιριών.

Ο James Gordon (της DiGiCo) θα γίνει ο CEO του νέου Group υποστηριζόμενος από ένα ισχυρό και ικανό management από τα υπόλοιπα μέλη του γκρούπ.
Ερωτηθείς για τις προοπτικές του νέου αυτού γκρούπ ο Gordon διευκρίνησε ότι: «Εχουμε σημαντικά σχέδια για όλο το γκρούπ, όμως κάθε εταιρία θα χρατήσει το δικό της ανεξάρτητο χαρακτήρα, καθώς καμιά από τις εταιρίες που συμμετέχουν στο γκρούπ δεν επιθυμούν να επωφεληθούν με την κακή έννοια από την τεχνολογία της άλλης. Αντιθέτως η συνεργασία μεταξύ των R&D τμημάτων των επιμέρους εταιρίων θα δημιουργήσει νέες προοπτικές που θέλουμε να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο. Πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία για εμάς αλλά και για ολόκληρη την Pro Audio βιομηχανία της Βρετανίας".
Προς αυτή την κατεύθυνση ήταν και οι δηλώσεις του Henry Goodman, Sales & Marketing Director της Calrec.

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση