Διαφήμιση
Κυριακή, 13 Ιούλιος 2014 14:02

Nέο linearray-mic από την Microtech Gefell

Το PEM 975 είναι το νέο μοντέλο της εταιρίας που ήρθε να προστεθεί στα συστήματα linearray-microphone system “Satellite” της εταιρίας. Το εν λόγω linearray μικρόφωνο ‘αναπτύσσεται’ στον οριζόντιο άξονα και βασίζεται στο (‘κάθετο’) μοντέλο KEM 975. Ουσιαστικά πρόκειτια για ένα οριζόντιο KEM 975. Διαθέτει και αυτό πολλαπλές πυκνωτικές κάψες, και υποστηρίζει καρδιοειδή χαρακτηριστικά πολλικού διαγράμματος στον κάθετο άξονα, ενώ στην οριζόντια ανάπτυξή του διαθέτει έναν διευρυμένο λωβό. Αυτό επιτρέπει την επίτευξη της επιθυμητής λήψης ήχου και αντίστοιχα στάθμης για καθήμενο ή όρθιο ομιλητή.
Το στενό του πολλικό διάγραμμα των 30 μοιρών στον οριζόντιο άξονα συμβάλλει στο να απορρίπτει ομιλίες από διπλανούς ομιλιτές και συνέδρους και αντίστοιχους θορύβους από τα πλάγια του μικροφώνου. Η απόκριση συχνότητας του μικροφώνου είναι 40Hz έως 18kHz, ενώ το σύστημα έχει τη δυνατότητα μείωσης στο κατώφλι ανάδρασης κατά 6dB γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό όταν χρησιμοποιούνται ηχεία στην αίθουσα που αναπαράγουν σε υψηλές στάθμες.
Φυσικά, η οριζόντια ανάπτυξη του συστήματος επιτρέπει την απροβλημάτιστη θέαση του ομιλητή, γεγονός που αποτελεί βασικό προσόν σε υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις και εφαρμογές.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο ‘οριζόντιο’ PEM 975 θα σας δώσουν στην Audigys…

Επαφή
Audigys

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση