Διαφήμιση
Τετάρτη, 18 Ιούνιος 2014 13:08

Η Audio Technica στην Infocomm

Μια σειρά από νέα προϊόντα παρουσιάζει από σήμερα η Audio Technica στην έκθεση Infocomm που μόλις άνοιξε τις πόρτες της στο Λας Βέγκας. Ιδού ένα μικρό preview των νέων Audio Technica προϊόντων…

ATND971 – Cardioid Boundary με Dante
Πρόκειται για το νέο digital ethernet mic της εταιρίας, συμβατό ΄με το πρωτόκολλο Dante. Συνδέεται σε δίκτυο μέσω Ethernet καλωδίου, διαθέτει user switch και τοποκό ή remote έλεγχο του gain και του φίλτρου αποκοπής χαμηλών και θα είναι διαθέσιμο τον Οκτώβριο.

ES945LED/947LED Boundary Mics
Χαμηλού προφίλ μικρόφώνα με καρδιοειδές ή omni πολλικό διάγραμμα, για χρήση σε τραπέζι και επίπεδες επιφάνειες. Διαθέτεουν μεταλλικό σασί, τοπικό mute, καθώς και LED τύπου δακτυλίδι δυο χρωματισμών (πράσινο και κόκκινο που ενδεικνύουν τις καταστάσεις Live και Mute αντίστοιχα). Διατίθενται σε δυο χρωματισμούς (ασημί και μαύρο) και θα είναι διαθέσιμα τον Αύγουστο.

AT8657LED – Goosenek Boundary mount
Χαηλού προφίλ σχεδίαση, με μεταλλικό σασί και περιμετρικό LED που τροφοδοτείται μέσω phantom και υποστηρίζει δυο χρωματισμούς ενδεικτικούς της κατάστασης του μικροφώνου (πράσινο – κόκινο / ανοικτό – κλειστό).

Broadcast & Production System 10 Camera mount wireless
Πρόκειται για ασύρματα μικρόφωνα που προορίζονται για χρήση broadcast. O δέκτης (ATW-R1700) προορίζεται για να τοποθετηθεί πάνω σε κάμερα και συνδυάζεται είτε με ταμπακιέρα (έκδοση ATW-1701), είτε με ασύρματο μικρόφωνο χειρός (στην έκδοση ATW-1702). Λειτουργεί στα 2,4 GHz, και διαθέτει ανάλυση 24bit στα 48kHz. Διαθέτει εσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία, ανεξάρτητο headphone μόνιτορ και επιλεγόμενη balanced ή unbalanced έξοδο. Διαθεσιμότητα: το Σεπτέμβριο.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Audio Technica θα σας δώσουν στην Audigys.

Επαφή
Audigys

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση