Διαφήμιση
Δευτέρα, 26 Μάιος 2014 19:57

Νέο V685 software για DiGiCo

Η DiGiCo ανακοίνωσε τη διάθεση της αναβαθμισμένης έκδοσης software V685 που προσφέρει μια σειρά από αναβαθμίσεις σε όλες σχεδόν της κονσόλες της ψηφιακής της γκάμας. Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει η εταιρία, όλες οι αναβαθμίσεις (αυτές που έχουν προηγηθεί, οι συγκεκριμέενς, αλλά και οι μελλοντικές) μπορούν και λαμβάνουν χώρα χάρη στην ύπαρξη του Stealth Digital Processing που βρίσκεται στην καρδιά των ψηφιακών μίξερ της εταιρίας και διασφαλίζει τη λειτουργική  επεκτασιμότητα του συστήματος.

Ας δούμε τι παρέχει η νέα έκδοση software V685 ανά μοντέλο
* Αυξάνει τον αριθμό των Buss για την SD9 από 16 σε 24 Flexi Busses
* Αυξάνει τον αριθμό των καναλιών εισόδου της SD11i/B από 32 σε 40 Flexi Channels
* Υποστήριξη Optocore DD4MR, DD2FR, X6R και DD32R devices για audio I/O
* Οι SD5, SD8, SD9, SD10 και SD11 που ‘τρέχουν’ Waves 9.5 πλέον με την εν λόγω έκδοση υποστηρίζουν 32 stereo Waves racks
* Διαθεσιμότητα Aux Sends στα Groups στις live και theatre εκδόσεις μίξερ
* Υποστήριξη D-Rack AES input card και προσθήκη του D2 Rack ως I/O device 

Για τις θεατρικές εκδόσεις, τα Relative Faders στα Cue Groups αποτελούν πλέον  Macro – εντολή, ενώ τα Auxs, Groups και Matrix κανάλια δύναται να προστεθούν στα channel sets, ενώ τα Channel Cues μπορούν να ονοματοδοτούνται.
Αντίστοιχες αναβαθμίσεις έχουν γίνει και στις broadcast εκδόσεις των μίξερ SD7B και SD10B που αφορούν τις λειτουργίες Backstop PFL, καθώς και μια νέα λειτουργία (Speaker Mute to do Dim) που αφορά επίσης τις κονσόλες SD7B και SD10B.

Όπως ανακοίνωσε η DiGiCo, η έκδοση V685 θα διατίθεται δίχως χρέωση για μια αρχική περίοδο που αφορά το λανσάρισμά της. Ωστόσο περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσουν στην εταιρία Kariotis Audio & Lighting…

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting

Rate this item
(3 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση