Διαφήμιση
Δευτέρα, 21 Απρίλιος 2014 14:39

Ηρθε το Aria της Sontronics

Από την εταιρία Ελίνα λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση σχετικά με το νέο μικρόφωνο Aria της Sontronics…

Ελίνα – Δελτίο Τύπου
«Η Sontronics κυκλοφόρησε το Aria, ένα καινούργιο πυκνωτικό μικρόφωνο λυχνίας, μεγάλου διαφράγματος απαραίτητο συμπλήρωμα για κάθε στούντιο ηχογράφησης. Το Aria ,σχεδιάστηκε ειδικά για ηχογράφηση φωνής και χαρακτηρίζεται από τον ζεστό και εξαιρετικής πιστότητας ήχο (χρησιμοποιεί τη λυχνία 12AX7/ECC83), ενώ ξεχωρίζει με την ιδιαίτερα προσεγμένη κατασκευή.

Το ARIA θα σας δώσει εντυπωσιακά , όμορφα αποτελέσματα σε κάθε εγγραφή , χάρη στην εξαιρετική απόκριση συχνοτήτων που χαρακτηρίζει την Sontronics. Διαθέτει μεγάλη κάψα 1.07’’ που μπορεί να καταγράψει όλες τις λεπτομέρειες και τις λεπτές αποχρώσεις της κάθε αντρικής και γυναικείας φωνής, ενώ η ειδικά επιλεγμένη λυχνία, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, 12AX7/ECC83 του προσδίδει χαρακτήρα που θα περιμένατε να βρείτε μόνο σε κλασικά vintage μικρόφωνα βαλβίδας.

Για να σας παρέχει τέτοια επίπεδα ελέγχου, το Sontronics Aria συνοδεύεται από το τροφοδοτικό SPS-2, με διακόπτες φίλτρου αποκοπής συχνοτήτων, καθώς και ενδεικτική λυχνία, για να ξέρετε πότε το μικρόφωνο είναι έτοιμο να καταγράψει . Στο εσωτερικό της μονάδας υπάρχει επαγγελματικό που εξασφαλίζει ότι η παροχή ρεύματος θα είναι καθαρή και χωρίς παρεμβολές. Κατά τη διάρκεια των 12 μηνών παραγωγής του Sontronics ARIA, δοκιμάστηκε από κορυφαίους καλλιτέχνες και μουσικούς όπως τον παραγωγό / στιχουργό Paul Epworth (Adele, Florence & The Machine, Paul McCartney), τον τραγουδιστή / τραγουδοποιό PJHarvey , καθώς επίσης και από αρκετούς μηχανικούς του Abbey Road Studios, όλοι εκ των οποίων τώρα παραδέχονται ότι δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς το Aria!.

Το αποτέλεσμα είναι ένα μικρόφωνο “must” εάν επιθυμείτε την επίτευξη των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων στα φωνητικά, αλλά και που μπορεί να σας δώσει εκπληκτικά αποτελέσματα και σε πιάνο, ακουστική κιθάρα, βιολοντσέλο και άλλα όργανα. Το Aria συνοδεύεται από ξύλινο κουτί με βελούδινη επένδυση , μέσα σε τσάντα μεταφοράςflightcase από αλουμίνιο, ελαστικό shockmount αράχνη και mount ring, καλώδιο σύνδεσης και καλώδιο τροφοδοσίας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Είδος Μικροφώνου: Πυκνωτικό μικρόφωνο λυχνίας

Διάφραγμα: Μεγάλο διάφραγμα (διαμέτρου 1")

Πολικό διάγραμμα: Καρδιοειδές

Απόκριση Συχνότητας: 20Hz έως 20kHz

Εφαρμογές: Ειδικά σχεδιασμένο για φωνή

Διπλό προστατευτικό μεταλλικό πλέγμα

Μασίφ μεταλλικό σώμα (για μείωση συντονισμών)

Ευαισθησία: 18mV/Pa -33dB ±1.5dB

Θόρυβος: 18dB

Μέγιστη Ακουστική Πίεση: Max SPL για 0.5% THD@1000Hz: 125dB

Αντίσταση εξόδου: 200 Ω

Φίλτρο: 75Hz (στο τροφοδοτικό)

Pad: -10dB (στο τροφοδοτικό)

Συνδετήρας: 3–pin XLR

Τροφοδοσία: Τροφοδοτικό SPS-2 115/230V (περιλαμβάνεται). Η συσκευασία περιλαμβάνει: αντικραδασμική βάση (αράχνη), τροφοδοτικό, βαλίτσα μεταφοράς από αλουμίνιο

Περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσουν στην εταιρία Ελίνα ΑΒΕΕ

Επαφή
ΕΛΙΝΑ ΑΒΕΕ
τηλ.: 2108830311-4

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση