Διαφήμιση
Πέμπτη, 10 Απρίλιος 2014 11:49

Ψηφιακή και από την Fairlight

Η Fairlight παρουσίασε στην έκθεση NAB 2014 τη νέα της ψηφιακή κοσνόλα EVO.Live, που προορίζεται για απαιτητικές live και on-air παραγωγές. Η κονσόλα βασίζεται στις τεχνολογίες και τους επεξεργαστές της εταιρίας, προσφέροντας μια compact υλοποίηση με modular λογική. 

Η EVO.Live διατίθεται σε διαφορετικές εκδόσεις από 12 έως 60 faders, ενώ περιλαμβάνει εργονομική επιφάνεια εργασίας με ενσωματωμένα TFT monitors που προσφέρουν άμεση πρόσβαση του χρήστη σε όλες τις κρίσιμες για ένα Live λειτουργίες, ενώ σύμφωνα με την εταιρία, είναι εξαιρετική η οπτική απεικόνισή τους.

Η κονσόλα ενσωματώνει τη νέα τεχνολογία της Fairlight που ονομάζεται iCan (Integrated Control Across Network) που προσφέρει στο χειριστή τη δυνατότητα να σχεδιάσει customized layouts. Επίσης, υποστηρίζεται ο ταυτόχρονος χειρισμός δυο χειριστών, επιτρέποντας στον κάθε ηχολήπτη να σετάρει ανεξάρτητα τη δική του μίξη δίχως να επηρεάζει τον άλλο. Ο Audio επεξεργαστής βασίζεται στον FPGA-based Crystal Core audio engine της εταιρίας, που εξασφαλίζει low latency και υψηλή ηχηχτική πιστότητα, ενώ διασφαλίζει την απαραίτητη επεξεργαστική ισχύ για όλα τα κανάλια και όλες τις λειτουργίες ταυτόχρονα.
Ο compact διαστάσεων (2U) Live Audio Processor ενσωματώνει έναν διευρυμένο αριθμό εισοδο-εξόδων, ενώ με την προσθήκη μιας δεύτερης ‘hot-swappable’ FPGA based μηχανής, με dual-input power supplies εξασφαλίζεται σε απόλυτο βαθμό την αξιοπιστία του συστήματος. Σημαντικό είναι και το γεγονός ότι η EVO.Live προσφέρει full recording facilities, off-line προετοιμασία μέσω laptop, και δυνατότητα ελέγχου των φωτιστικών συστημάτων, μαζί με third-party DAW και sound library databases. Μετά το live, σύμφωνα με την εταιρία, η EVO.Live μπορεί να μετατραπεί σε ένα πλήρες post production σύστημα που προσφέρει audio editing, full video integration, plug-ins, αυτοματισμούς και 3D surround panning.

Περισσότερα για την ολοκαίνουργια EVO.Live, μπορείτε να διαβάσετε στο δικτυακό τόπο της Fairlight

 

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση