Διαφήμιση
Τετάρτη, 09 Απρίλιος 2014 13:52

Livepad Mixers από την RCF

Από την εταιρία Kariotis Audio & Lighting λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με τα νέα μίξερ της σειράς LIVEPAD της RCF…

Δελτίο τύπου - Kariotis Audio & Lighting (LIVEPAD από την RCF)
«Σε ένα διάλειμμα από την παραδοσιακή κατασκευή μεγάφωνων, η RCF λάνσαρε τη νέα σειρά, LIVEPAD, μίξερ ήχου υψηλής απόδοσης. Το παγκόσμιο ντεμπούτο έγινε τον Ιανουάριο στο NAMM 2014, στο Anaheim της Καλιφόρνια και στη συνέχεια στο Prolight + Sound Show της Φρανκφούρτης το Μάρτιο.
Επτά σειρές ισχυρών compact mixer, που περικλείονται σε ένα κομψό και μοντέρνο σασί, θα σας παρέχουν περισσότερη από αρκετή ευελιξία για τις περισσότερες Live εφαρμογές, υποστηρίζοντας από μικρά combos και jazz κουαρτέτα μέχρι one man bands, καθώς και μίξη εταιρικών και συνεδριακών εκδηλώσεων.
Αυτή η σειρά αντιπροσωπεύει τα πρώτα αποτελέσματα μιας στρατηγικής απόφασης από την RCF να δημιουργήσει ένα mixer division. Αυτό το εγχείρημα υποστηρίζεται μέσω σημαντικών επενδύσεων στο R&D με μια αφοσιωμένη ομάδα μηχανικών που  παρέχουν μακροχρόνια εμπειρία στον τομέα του ψηφιακού ήχου.

Οι 7 κονσόλες της σειράς LIVEPAD έρχονται με effects όσο και χωρίς, και είναι οι εξής:
LIVEPAD6 (six-channel)
LIVEPAD6X (six-channel with effects)
LIVEPAD8C (eight-channel)
LIVEPAD8CX (eight-channel with effects)
LIVEPAD10C (10-channel)
LIVEPAD12C (12-channel)
LIVEPAD12CX (12-channel with effects)

Δείτε, με μία γρήγορη ματιά, τα κύρια χαρακτηριστικά των  RCF LIVEPAD Mixers, ΕΔΩ

Κάθε μοντέλο διακρίνεται για την ποιότητα του ήχου του ,πέντε απο τα μοντέλα περιέχουν compressors  και τρία απο αυτά, internal multi-effects. Ολα σε ένα συμπαγές εργονομικό πλαίσιο που περιέχεται μέσα σε ένα κομψό, ιταλικό σχεδιασμένο σασί.
Ιδιαίτερη έρευνα έχει αφιερωθεί για τον σχεδιασμό του warm sounding και στους ‘διάφανους’ προενισχυτές μικροφώνου. Οι compressors που εχουν εγκατασταθεί στα κανάλια μικροφώνου των μικτών RCF LIVEPAD είναι ιδιαίτερα διαισθητικοί, ενώ με ένα μόνο κουμπί ελέγχετε το threshold και την αναλογία συμπίεσης ταυτόχρονα. Τα three-band EQ στα μονοφωνικά κανάλια και τα two-bands στα στερεοφωνικά κανάλια είναι αποτελεσματικά, χάρη στην σωστή επιλογή συχνότητας, επιτρέποντας στο χρήστη να επεξεργαστεί το input signal επαγγελματικά.

Tα LIVEPAD8C, 8CX και 10C  βασίζονται σε υπερδοκιμασμένο modular και σε faders 45 mm, ενώ τα 12C και 12CX μοντέλα διαθέτουν 60mm faders. Τέλος, ένα εξελιγμένο DSP φροντίζει για τη διαχείριση των εσωτερικών effects: 16 presets είναι διαθέσιμα στη μικρομεσαία LIVEPAD6X, ενώ 99 διαφορετικά presets στις LIVEPAD8CX και 12CX .

Η σειρά μίξερ LIVEPAD κληρονομεί την έννοια RCF της "sound culture" και με μεγάλη προσοχή στο σχεδιασμό και την υλοποίηση των κυκλωμάτων εξασφαλίζει ηχητική διαφάνεια, σε συνδυασμό με την ακριβή δυναμική και ακραία μεταβλητότητα της χρήσης. Για να εξασφαλιστεί η αξιοπιστία, όλα τα μίξερ LIVEPAD υφίστανται τέσσερις εκτεταμένες δοκιμές instrumental ποιότητας κατά την κατασκευή. Στο τέλος της διαδικασίας παραγωγής έχουν δοκιμαστεί και πάλι - αυτή τη φορά μέσω ενός τεστ ακρόασης - ενώ γίνεται πλήρης ελέγχος, προκειμένου να εξασφαλιστεί η αξιοπιστία ενός υψηλής ποιότητας, εργονομικά σχεδιασμένου προϊόντος. Εκτός από την αισθητική τους, ο πρακτικός σχεδιασμός τους εξασφαλίζει ότι τα μίξερ μπορούν να πιάνονται και να μεταφέρονται στο χώρο με άνεση και ασφάλεια.

Τέλος η RCF έχει δώσει ιδιαίτερη προσοχή στα προαιρετικά εξαρτήματα που απαιτούνται στη σύγχρονη εποχή. Για το σκοπό αυτό δίνεται τη δυνατότητα να εγκαταστήσετε ένα add -on  board για την προαιρετική εγγραφή και αναπαραγωγή MP3 αρχείων ήχου. Τα αρχεία μπορούν να συλλέγονται σε ένα USB stick (μέχρι 32GB) και διαχειρίζονται από ένα βολικό transport panel. Μία ακόμη προαιρετική κάρτα Bluetooth επιτρέπει τη σύνδεση συσκευών όπως smartphones και tablets , ώστε να μπορούν να αναπαράγουν μουσική απευθείας μέσω των LIVEPAD μίξερ.

Δείτε τον τιμοκατάλογο ΕΔΩ

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting
τηλ. 210-55.42.855

***Μπορείτε να δείτε τα πάντα για τα LIVEPAD μίξερ στο one page microsite της RCF που δημιούργησε αποκλειστικά για τα livepad...

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση