Διαφήμιση
Τρίτη, 01 Απρίλιος 2014 12:21

Σεμινάριο Μidas στη Bravos Sound

Η rental εταιρία Bravos Sound, που διαθέτει το μεγαλύτερο στόλο ψηφιακών Midas στη χώρα μας (κι έναν από τους μεγαλύτερους στην Ευρώπη), διοργανώνει με τη συνδρομή της Omikron Electronics, αντιπροσώπου της Midas στην Ελλάδα, ολοήμερο σεμινάριο για τις ψηφιακές κονσόλες της Midas και σας προσκαλεί. 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Απριλίου (μεγάλη Τρίτη) στις 2 το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις της εταιρίας Bravos Sound στην Αλεξάνδρεια και θα περιλαμβάνει την απαραίτητη θεωρία και ακόμα περισσότερο hands on. Εισηγητής, θα είναι ο Λευτέρης Νεοκοσμίδης της Omikron Electronics, που ειδικεύεται στις ψηφιακές Midas.

Το Hands on, θα πραγματοποιηθεί στις 4 ψηφιακές PRO 6, μια PRO 2 και στην μια PRO 1 που συνθέτουν τον ψηφιακό Midas στόλο της Bravos Sound.

Το σεμινάριο είναι ανοικτό και παρακαλούνται όσοι ηχολήπτες, τεχνικοί ήχου κλπ θέλουν να παραβρεθούν, να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή στη Bravos Sound.

Επαφή
Bravos Sound
τηλ. 2310-525223 - 6932290354
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση