Διαφήμιση
Δευτέρα, 31 Μάρτιος 2014 19:13

“Artist Presets” Library για την X32

Η νέα 'βιβλιοθήκη' της Behringer ονομάζεται “Artist Presets” και αφορά αποκλειστικά την X32, ενώ περιλαμβάνεται στη νέα Firmware έκδοση 2 της εταιρίας και διατίθεται δωρεάν για τους ιδιοκτήτες της κονσόλας μέσω του site της εταιρίας.

Ας δούμε ποιοί ‘υπογράφουν’ τη νέα βιβλιοθήκη της X32
H εν λόγω βιβλιοθήκη δημιουργήθηκε όπως είπαμε από αρκετούς γνωστούς παραγωγούς και ηχολήπτες, αλλά και από αρκετά επίσης γνωστά studios και θρυλικά Live venues, όπως το περίφημο Whisky A Go Go στο LA.
Μεταξύ άλλων τα presets έχουν υπογράψει τα Big Blue Meenie Studios, το Whisky A Go Go, οι μηχανικός ήχου & παραγωγοί Peter Moshay (Live from Daryl’s House, Hall & Oates), Rick Camp (Jennifer Lopez) και Terry “TJ” Jackson (Earth Wind & Fire).

Whiskey A Go Go Collection
Πρόσφατα το θρυλικό club, άλλαξε τις αναλογικές του κοσνόλες σε FoH και Monitor με δυο X32 μέσα – έξω, οπότε τα presets εδώ έρχονται κατευθείαν από τις X32 του club.

Big Blue Meenie Collection – Νέα Υόρκη
Τα γνωστά studios βρίσκονται δίπλα στον ποταμό Hudson στην καρδιά της Ν. Υόρκης και ανήκουν στον μηχανικό ήχου Tim Gilles, ο οποίος ‘πέρασε’ τα αγαπημένα του instrument channel strips και effects presets για την X32.

Peter Moshay Collection
Για όσους δεν τον γνωρίζουν, ο Peter Moshay ξεκίνησε την καριέρα του στο live στις αρχές της δεκαετίας του 80, μιξάροντας τα Live των Journey, Kenny Loggins, The Cars και Hall & Oates. Εδώ κι ενάμισι χρόνο, ο Moshay χρησιμοποιεί μια X32 για τα Live της μπάντας του, κι έτσι συνεργάστηκε με τη Behringer δίνοντας κάποια κρίσιμα starting points για EQ και compression για την X32.

Rick Camp Collection
Γνωστός για τις βραβευμένες παραγωγές του με τις Jennifer Lopez και Madonna, το “Rick Camp Collection” περιλαμβάνει vocal & instrument presets που θεωρούνται από πολλούς ως τα καλύτερα της audio βιομηχανίας.

Terry “TJ” Jackson Collection
Ως μηχανικός ήχου ο Terry “TJ” Jackson έχει βρεθεί επί σειρά ετών στο FOH καλλιτεχνών όπως οι Michael Jackson (Project Africa Tour), George Benson, Anita Baker, Whitney Houston και Al Jarreau. Ωστόσο, ο Jackson προμήθευσε στην Behringer τα presets που χρησιμοποίησε στην πρόσφατη περιοδεία των Earth Wind & Fire στην οποία χρησιμοποίησε μια X32 και το Powerplay P16 Personal Monitoring System επίσης της Behringer.

Όπως είπαμε, το πακέτο “Artist’s Presets Library” έρχεται με την v2.0 firmware έκδοση της εταιρίας, ενώ διατίθεται και δίχως χρέωση στο δικτυακό τόπο της εταιρίας. Για περισσότερες πληροφορίες ωστόσο επικοινωνήστε με την Omikron Electronics…

Επαφή
Omikron Electronics

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση