Διαφήμιση
Τρίτη, 25 Μάρτιος 2014 18:38

D80 – Ο νέος ενισχυτής της d&b audiotechnik

Η d&b audiotechnik ολοκήρωσε φέτος την παρουσίαση μιας τριλογίας. Αν θυμάστε, πέρυσι παρουσίασε ο πλήρως επανασχεδιασμένο acoustic simulation software ArrayCalc V7, ενώ ακολούθησε το R1 remote control software. Φέτος ήρθε να προστεθεί σε αυτά τα δυο ο νέος ενισχυτής D80 που αποτελεί έναν 4 κάναλο ενισχυτή ιδανικό για mobile και installation εφαρμογές.

Ο ενισχυτής ενσωματώνει configurations για όλα τα ηχεία της d&b, καθώς κι ένα linear mode. Υποστηρίζει δυνατότητες signal delay ανά κανάλι (ως 10 s που ισούται με 3440 m ή 11286 ft) που λειτουργούν ανεξάρτητα για κάθε ένα από τα 4 κανάλια του. Το ίδιο ισχύει και για τα δυο eq 16 περιοχών που μπορούν να λειτουργήσουν ανεξάρτητα για κάθε κανάλι του.

Ο D80 ενσωματώνει για έγχρωμη TFT οθόνη αφής που προσφέρει άμεση πρόσβαση σε όλες τις ρυθμίσιμες παραμέτρους του ενισχυτή, μέσω ενός εύχρηστου μενού, ενώ για την καλύτερη προσβασιμότητα από το χρήστη, το εμπρός πάνελ αναδιπλώνει προς τα πάνω και η πρόσβαση στο μενού μέσω της οθόνης αφής είναι άμεσο κι εύκολο.

Ο D80 ενσωματώνει ενισχυτικές διατάξεις σε Class D καθώς κι ένα τροφοδοτικό με αυτόματο Power Factor Correction (PFC) ιδανικό για όλες τις τάσης λειτουργίας και όλα τα δίκτυα παντού στον κόσμο (100 V/120 V/200 V/230 V, 50 - 60 Hz)
Εκτός από τις κλασικές υποδοχές σύνδεσης σήματος στο πίσω τμήμα του συναντάμε RJ 45 και etherCON υποδοχές για πρόσβαση σε d&b Remote network μέσω CAN-Bus και OCA μέσω Ethernet.

Περισσότερες πληροφορίες για τον D80 θα σας δώσουν στην Τelmaco.

Επαφή
Τelmaco
 

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση