Διαφήμιση
Τρίτη, 25 Μάρτιος 2014 18:21

Nexo GEO M6 - Το ‘μεγάλο’ μικρό

Ισχυρό, ευέλικτο και όσο πιο compact γίνεται. Ετσι μας περιέγραψαν το νέο σύστημα της NEXO στο περίπτερο της Γαλλικής εταιρίας στη Φρανκφούρτη. Το GEO M6 αποτελεί ένα full-range σύστημα που απευθύνεται σε μόνιμες εγκαταστάσεις και mobile εφαρμογές. Διαθέτει ένα εσωτερικό και κομψό rigging σύστημα, ενώ μπορεί να παραχθεί και σε custom χρωματισμούς. Το σύστημα περιλαμβάνει δυο πανομοιότυπες σε μέγεθος και διαστάσεις καμπίνες, την GEO M620 main και την GEO M6B bass extension καμπίνα.
Η καμπίνα του συστήματος είναι ιδιαίτερα ελαφριά καθώς κατασκευάζεται από πολουρεθάνη και άλλα συνθετικά υλικά που της εξασφαλίζουν χαμηλό βάρος και την απαραίτητη ακαμψία. Οι διαστάσεις της καμπίνας του GEO M6 είναι 191mm x 373mm  x 260mm (Υψος / Πλάτος / Βάθος). Οσον αφορά την οδήγηση, ένας και μόνος ενισχυτής NXAMP (ο μικρότερος της οικογένειας NEXO powered TDControllers) μπορεί να οδηγήσει έως και 12 καμπίνες GEO M6.
Η διασπορά του συστήματος στον οριζόντιο άξονα κυμαίνεται μεταξύ 80 και 120 μοιρών και είναι κάτι που καθορίζεται από το χρήστη, με τη χρήστη ειδικής φλάντζας καθορισμού του διαγράμματος κάλυψης στην έξοδο του κυματοδηγού των υψηλών.

Οσον αφορά τις μονάδες, το GEO M620 χρησιμοποιεί ένα 6.5" LF driver της Nexo και ένα 1" throat driver μέσα σε έναν ειδικά διαμορφωμένο κυματοδηγό BEA/FEA HR Wavesource. Η απόκριση συχνότητας της καμπίνας M620 εκτείνεται από 80Hz-19kHz (±3dB), με peak SPL στα 127dB. Όπως είπαμε η διασπορά των υψηλομεσαίων ανέρχεται στις 80° ή 120° στον οριζόντιο άξονα και 20° στον κάθετο.
Περισσότερες πληροφορίες για το νέο σύστημα GEO M6 της Nexo, θα σας δώσουν στην εταιρία ΙΜΑ…

Επαφή
ΙΜΑ Audio Lighting

 

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση