Διαφήμιση
Σάββατο, 20 Νοέμβριος 2010 11:16

Η απόλυτη προενίσχυση για Μπουζούκι είναι εδώ

Η καινούργια προενίσχυση για το Μπουζούκι από την εταιρεία EBS Audio Solutions είναι γεγονός. Η προενίσχυση αποτελείται από τον BZ1 προενισχυτή, και από τον PU2 ενεργό μαγνήτη ο οποίος  χρησιμοποιεί μπαταρία lithium CR2 για μεγαλύτερη  διάρκεια ζωής. Ο προενισχυτής BZ1 είναι κατασκευασμένος σέ ένα μικρό 19’’ 1U rack, και είναι εξοπλισμένος με ένα μοναδικό 5 Band EQ ειδικά σχεδιασμένο για τις συχνότητες του Μπουζουκιού. Διαθέτει ένα 24 bit ψηφιακό βάθος με 3 διαφορετικά decays  επεξεργασμένα για να ταιριάζουν στον ήχο του μπουζουκιού, και 2 διαφορετικά playing styles, Staccato-Legato. Για να συμβαδίζει με τις απαιτήσεις των ηχητικών συστημάτων που χρησιμοποιούνται στις συναυλίες και στα μαγαζιά, ο προενισχυτής BZ1 είναι εφοδιασμένος με 3 XLR  output που αντιστοιχούν σε Main output, Stage output, και FOH Output (DI).
Για όσους έχουν  το δικό τους ψηφιακό βάθος και θέλουν να το χρησιμοποιούν με την  προενίσχυση, μπορούν να το κάνουν, αφού ο προενισχυτής  διαθέτει για το σκοπό αυτό effects loop. Ο ήχος της προενίσχυσης έχει χαρακτήρα ακουστικό, και ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στο ξεκούραστο παίξιμο. Σχεδιαστής της προενίσχυσης EBS είναι ο κύριος Peter Ioannou. Είναι γνωστός στον χώρο μας αφού έχει σχεδιάσει τους μαγνήτες για το Μπουζούκι EBS καί Ioannou που πολλοί δεξιοτέχνες του μπουζουκιού χρησιμοποιούν. Ο σχεδιασμός της προενίσχυσης, μέχρι και την παραγωγή, κράτησε περίπου 3 χρόνια. Ο τελευταίος χρόνος έχει αφιερωθεί για ζωντανές δοκιμές της προενίσχυσης με κορυφαίους δεξιοτέχνες του Μπουζουκιού σε συναυλίες, όπως και σε μεγάλα και μικρά μαγαζιά. Η προενίσχυση έχει κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Κατασκευάζεται  στην Ευρωπαϊκή Ενωση και πληροί όλες τις προδιαγραφές της Ευρώπης για το περιβάλλον, την ασφάλεια κλπ.

Ήδη έχει γίνει πρώτη προτίμηση κορυφαίων δεξιοτεχνών όπως οι κ.κ. Μανώλης Καραντίνης, Παναγιώτης Στεργίου, Chris Olympios, Νίκος Τατασόπουλος και άλλοι. Η  προενίσχυση διατίθεται σαν πακέτο.
Την EBS Προενίσχυση για το Μπουζούκι μπορείτε να  ακούσετε στο κατάστημα της EBS Audio Solutions που βρίσκεται στην οδό Ερατοσθένους 25, ΤΚ 11635 στο Παγκράτι.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε EBS Audio Solutions στα τηλέφωνα: 210 7569803  210-7569804

Επαφή
EBS Audio Solutions
τηλ.: 210-7569803, 210-7569804
fax: 210-7569800
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Rate this item
(33 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση