Διαφήμιση
Παρασκευή, 29 Οκτώβριος 2010 11:51

JBL: Ετοιμες 2 νέες σειρές installation ηχείων

Από την εταιρία Bon Studio πήραμε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με τις δυο σειρές installation ηχείων της JBL. Πρόκειται για τη σειρά κρεμαστών ηχείων Control 60 και τη σειρά Commercial Series – Ceiling Speakers…

Δελτίο Τύπου – Bon Studio
“Η CONTROL CONTRACTOR SERIES έχει επεκταθεί με τη σειρά των κρεμαστών ηχείων CONTROL 60, τα οποία έχουν σχεδιασθεί για δωμάτια και χώρους με ανοικτή αρχιτεκτονική, ψηλές οροφές και δύσκολη ακουστική. Σχεδιασμένο για ευρύ φάσμα εφαρμογών και διακόσμησης, το σύστημα αιώρησής του περιέχει τα καλώδια ανάρτησης και το σύστημα ρύθμισης του ύψους-αιώρησης. Τα 4 μοντέλα περιλαμβάνουν το CONTROL 62P, ένα 2’’ πολύ μικρό ηχείο, δορυφόρο για μεσο-υψηλές συχνότητες. Το CONTROL 65P/Τ ένα 5’’ με ευρύ φάσματος συχνοτήτων μικρό ηχείο, το CONTROL 67P/Τ ένα ευρείας διασποράς και φάσματος 8’’ μεγάφωνο και το CONTROL 67HC/T ένα ηχείο 8’’ με στενή διασπορά 75 μοιρών. Όλη η σειρά CONTROL 60 με εξαίρεση το CONTROL-62P ενσωματώνει την τεχνολογία RBI της JBL (ακτινοβολία οριακής ολοκλήρωσης) τεχνολογία που προέρχεται από τη σειρά των ηχείων VerTec τύπου Line ar­ray που είναι σχεδιασμένα για τον απόλυτο έλεγχο και κάλυψη όλων των σημείων και διατίθεται σε λευκό ή σε μαύρο χρώμα.

Η JBL παρουσίασε επίσης τη νέα commercial σειρά ηχείων οροφής για συστήματα αναγγελιών και BGM εφαρμογή για χώρους με μεγάλη συγκέντρωση κόσμου. Οι τριπλοί μετασχηματιστές τάσης (100-70-25 Volt) ταιριάζουν σε κάθε σύστημα κατανομής ηχείων, ενώ τα μεγάφωνα διαθέτουν όλα πηνία φωνής με διάμετρο 1 ίντσας σε Kapton βάση και με αγωγό που αντέχει υψηλές θερμοκρασίες για βελτιωμένη αντοχή ισχύος. Όλα τα μεγάφωνα έχουν σκελετό ψευδαργύρου και με βαφή πούδρας στα μεταλλικά εξαρτήματα που τα συνοδεύουν. Το CSS-8004 είναι ένα ηχείο οροφής 4-ιντσών με ευαισθησία των 90db που περιλαμβάνει ένα μετασχηματιστή 5watt πολλαπλών συνδέσεων για σύστημα κατανομής 100-70-25 βολτ προσφέροντας ευρεία κάλυψη για 175 μοίρες, ενώ το CSS-8008 είναι ένα ηχείο οροφής 8-ιντσών με ευαισθησία 96db που προσφέρει κάλυψη 120 μοιρών. Το CSS-8018 είναι άλλο ένα ηχείο οροφής 8-ιντσών με ευαισθησία των 97db που περιλαμβάνει ένα μετασχηματιστή 10 watt πολλαπλών συνδέσεων για σύστημα κατανομής 100-70-25 volt.»
Περισσότερες πληροφορίες για τις δυο συγκεκριμένες σειρές ηχείων της JBL θα σας δώσουν στο Bon Studio…

Επαφή
Bon Studio
τηλ. 210-3809605-9
www.bonstudio.gr

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση