Διαφήμιση
Κυριακή, 03 Οκτώβριος 2010 21:02

Νέα clip mics από τη DPA

Τα νέα μικρόφωνα μινιατούρες που ολοκληρώνουν τη γνωστή σειρά 4099 της DPA παρουσιάστηκαν επίσημα στην IBC στο Άμστερνταμ και είναι το 4099D για λήψη ήχου τυμπάνων, το 4099P για πιάνο και το universal 4099U. Με την προσθήκη των νέων μελών, η σειρά 4099 είναι πιο ολοκληρωμένη από ποτέ αφού διαθέτει εξειδικευμένα μικρόφωνα σχεδόν για όλα τα ακουστικά όργανα που συνθέτουν μια πλήρη ορχήστρα. Tα μικρόφωνα είναι προσιτού κόστους, χειροποίητα και έρχονται με τη δική τους θήκη μεταφοράς. Σημειωτέον ότι όλα τα μικρόφωνα της σειράς 4099 είναι υπερκαρδιοειδή κι ένα από τα χαρακτηριστικά πρώτης γραμμής που διαθέτουν είναι η επίτευξη του μέγιστου κέρδους πριν την ανάδραση.  

Το νέο 4099P Stereo Microphone System για Πιάνο, είναι το πρώτο kit μικροφώνων της σειράς 4099 και αποτελείται από ένα ζεύγος καλιμπραρισμένων μικροφώνων 4099 σε goosenecks με μαγνητικό mount, γεγονός που διευρύνει σημαντικά την εφαρμογή και τη σωστή τοποθέτησή τους σε κάθε πιάνο.
Το 4099D προορίζεται όπως είπαμε για λήψη ήχου τυμπάνων και percussion υποστηρίζοντας το πρωτοποριακό σύστημα ‘90 μοιρών’ της εταιρίας. Το μικρόφωνο προορίζεται για ολόκληρο το drum kit, ενώ συνοδεύεται από ειδικά κατασκευασμένο bass drum clip (DPA VC4099).
Τέλος, το DPA 4099U έχει κατασκευαστεί για την τοποθέτησή του και λήψη ήχου από όργανα με ιδιαίτερα μικρό και ασυνήθιστης δομής σώμα. Σύμφωνα με την DPA είναι ιδανικό για την εφαρμογή και τη λήψη ήχου από πνευστά όπως το όμποε, το κλαρινέτο, το φλάουτο, το bassoon και άλλα. Ευπρόσδεκτο είναι και το UC4099 Universal Clip που διατίθεται ανεξάρτητα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλα μικρόφωνα της οικογένειας 4099 της DPA. Περισσότερα για DPA θα σας πουν στην Audio & Vision.

Επαφή
Audio & Vision
www.audiovision.gr, www.dpamicrophones.com

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση