Διαφήμιση
Πέμπτη, 16 Σεπτέμβριος 2010 15:19

Ψηφιακά μίξερ από την QSC & τον Greg Mackie

Για το συγκεκριμένο project κατασκευής ψηφιακών μίξερ ήχου, η QSC που φημίζεται για τα ενισχυτικά της (ενώ εσχάτως μπήκε και στο χώρο των ηχείων και των επεξεργαστών) ανακοίνωσε ότι θα συνεργαστεί με το M&W Design Group, δηλαδή με την εταιρία των Greg Mackie & Peter Watts με τους οποίους θα τρέξει το νέο project υπό τη μορφή συνεταιρισμού (εντάξει, ποσοστά δεν ανακοίνωσαν...).
Η σχεδίαση των μίξερ θα γίνει τόσο από την M&W όσο και από την QSC, ενώ όλα τα υπόλοιπα, δηλαδή την κατασκευή, τη διανομή, τις πωλήσεις, το marketing και την τεχνική υποστήριξη, θα τα αναλάβει η QSC. Τα πρώτα προϊόντα αυτής της συνεργασίας αναμένεται να τα δούμε στα τέλη του πρώτου 6μήνου του 2011.
Οσο για τον κύριο της φωτογραφίας, τον Greg Mackie, να υπενθυμίσουμε ότι έχει αποσυρθεί από τη Mackie Designs (πλέον ανήκει στη Loud Technologies) ήδη από το 2003. Απ’ ότι φαίνεται όμως δεν του άρεσε η ιδέα της συνταξιοδότησης, γι’ αυτό και τρία χρόνια αργότερα δέχτηκε την πρόσκληση του φίλου του Peter Watts, που τον κάλεσε να συνεργαστούν για να αναπτύξουν από κοινού μια νέα γενιά ψηφιακών μίξερ ήχου. Εχοντας λοιπόν έτοιμα σχέδια (φήμες αναφέρουν και έτοιμα προϊόντα) το ‘ζεύγος’ έψαχνε στρατηγικό επενδυτή ειδικά για τους τομείς του marketing και της διανομής, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος ο Mackie και όπως όλα δείχνουν τον βρήκαν στην QSC. Επομένως, αναμένουμε τα μίξερ το επόμενο καλοκαίρι...
Περισσότερα θα βρείτε εδώ: www.qscaudio.com

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση