Διαφήμιση
Τετάρτη, 15 Σεπτέμβριος 2010 09:57

Εφτασε η 3η γενιά PowerMate

Για τα μίξερ της σειράς PowerMate της Dynacord δεν χρειάζονται συστάσεις, όπως δεν χρειάζονται συστάσεις και για την σχεδόν 65χρονη ιστορία της Dynacord ως κατασκευαστής φορητών, αυτοενισχυόμενων μίξερ ήχου. Οσον αφορά τα μίξερ της σειράς PowerMate, η πρώτη γενιά παρουσιάστηκε το 1997, με τα ενεργά μίξερ της σειράς να κερδίζουν με το καλημέρα την εμπιστοσύνη όλης της audio κοινότητας και να γίνονται  besr seller πολύ γρήγορα. Η αξιοπιστία τους, η ευελιξία τους, ο υψηλός λόγος τιμής προς απόδοσης και φυσικά ο ήχος τους, αποτέλεσαν ατού πρώτης γραμμής. Η επιτυχία συνεχίστηκε και με τη δεύτερη γενιά, με αποτέλεσμα οι πωλήσεις των PowerMate μίξερ των δυο πρώτων ‘γενιών’, να έχουν ξεπεράσει τις 100.000 κομμάτια παγκοσμίως. 
Με τη σειρά PowerMate3 (περιλαμβάνει 3 μοντέλα με 10, 16 και 22 κανάλια εισόδου αντίστοιχα),
η Γερμανική DYNACORD φιλοδοξεί να γράψει ακόμα ένα άκρως επιτυχημένο κεφάλαιο στην προϊοντική της ιστορία και όπως όλα δείχνουν είναι καθαρά θέμα χρόνου το να το πετύχει. Κι αυτό, διότι τα μίξερ 3ης γενιάς της σειράς έχουν όλα τα εχέγγυα για να γίνουν ακόμα πιο αποδεκτά απ’ τους προκατόχους τους, καθώς είναι ακόμα πιο compact σε διαστάσεις, και με 30% χαμηλότερο βάρος. Επιπλέον, είναι ακόμα πιο δυνατά, με περισσότερες λειτουργίες, περισσότερα aux sends, χαμηλότερο βάρος και εξίσου δελεαστική τιμή.
Ο Senior Product Manager της Dynacord, Martin Traut ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι τα καλύτερα προκειμένου να πετύχουν απόλυτες επιδόσεις για τον κατηγορία των μίξερ, σε μια σειρά από τομείς». Ετσι τα προενισχυτικά κυκλώματα είναι ιδιαίτερα χαμηλού θορύβου, τα aux sends είναι πλέον 6, οι ενσωμτωμένοι τελικοί λειτουργούν σε τάξη D και χρησιμοποιούν state-of-the-art υλικά έχοντας αποθέματα ισχύος της τάξεως των 2 x 1.000 Watts RMS στα 4 ohms, ενώ γενικά είναι προσεγμένο κάθε σημείο απ’ το οποίο λαμβάνει χώρα η διέλευση του σήματος. Επιπλέον, όσον αφορά τα εφέ, σε κάθε μίξερ συναντάμε ενσωματωμένα 2 x 100 factory presets ειδικά ανεπτυγμένα για live χρήση, 20 user presets, remote control (μέσω MIDI), tap delay, USB configuration και μια ευμεγέθη – υψηλής ευκρίνειας οθόνη, τεχνολογίας OLED. Επιπλέον, ενσωματώνονται θύρες USB 2.0 (4IN / 4OUT) και προκειμένου η εταιρία να ενθαρρύνει τους χρήστες της να χρησιμοποιήσουν το εν λόγω  interface, περιλαμβάνουν ένα ελεύθερο δικαιωμάτων Cubase LE5 μαζί με κάθε νέο μίξερ PowerMate3.

Η νέα σειρά PowerMate3 περιλαμβάνει συνολικά 3  μίξερ που απευθύνονται σε fixed Installation και Live εφαρμογές.
Πρόκειται για τα:
• PowerMate3 1000 (10 channel strips)
• PowerMate3 1600 (16 channel strips)
• PowerMate3 2200 (22 channel strips)
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στη Nedis (προκειμένου να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα και τις τιμές της 3ης γενιάς PowerMate) ή μπείτε στο δικτυακό τόπο της εταιρίας, για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες γι’ αυτά...

Επαφή
Nedis ΑΕ
www.nedis.gr, www.dynacord.com

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση