Διαφήμιση
Δευτέρα, 13 Σεπτέμβριος 2010 15:24

Ετοιμη η Compact σειρά Si της Soundcraft

Οπως χαρακτηριστικά επεσήμανε ο Andy Trott, (ο αντιπρόεδρος του γκρούπ Harman και γενικός διευθυντής στον τομέα μίξερ, microphones & headphones), «η σειρά Si Compact είναι το απαύγασμα 18 μηνών συνεχούς προσήλωσης του σχεδιαστικού τμήματος της Soundcraft στο εν λόγω project...».
Αποτέλεσμα όλης αυτής της προσπάθειας ήταν η Soundcraft να παρουσιάσει εδώ στην Plasa την πλέον compact ψηφιακή σειρά μίξερ της γκάμας της. Η κονσόλα συνδυάζει ιδιαίτερα μικρές διαστάσεις, υψηλή επεξεργαστική DSP ισχύ και υποστηρίζει έως 40 εισόδους. Περιλαμβάνει συνολικά 3 μοντέλα 16, 24 και 32 mic/line εισόδων, με το μικρότερο μοντέλο να είναι και rack-mountable.

Compact μόνο σε διαστάσεις
Το μέγεθος των ψηφιακών μίξερ της νέας σειράς μπορεί να ξεγελά, όμως οι εκπρόσωποι της νέας σειράς Si, μόνο ‘μικροί’ δεν είναι σε δυνατότητες, καθώς διαθέτουν ικανότατα αποθέματα επεξεργαστικής ισχύος, μοτοριζέ fader, σύγχρονο και λειτουργικό interface και γενικώς όλες εκείνες τις βασικές λειτουργίες που έκαναν τα μεγαλύτερα μίξερ της σειράς Si να ξεχωρίζουν. Λειτουργίες όπως ο χειρισμός FaderGlow σε δυο layers, με τη μεγάλη διαφορά από αντίστοιχης κλάσης μίξερ να έγκειται στην υποστήριξη ενός full encoder set για όλες τις λειτουργίες των καναλιών, από τη ρύθμιση του κέρδους στην είσοδο και από το EQ και τα δυναμικά ως τον έλεγχο των bus και τις δρομολογήσεις του σήματος. Φυσικά, όσον αφορά τα ενσωματωμένα εφέ και τους επεξεργαστές γι’ αυτά φροντίζουν ‘οι αδελφές εταιρίες’ της Soundcraft (ελέω γκρουπ Harman φυσικά) με αποτέλεσμα τα μίξερ της σειράς Si να είναι εξοπλισμένα με μονάδες εφέ από τη Lexicon, κλπ.

Σε τιμές έκπληξη...
Το μεγάλο ατού της νέας σειράς Si Compact δεν είναι μόνο οι λειτουργίες και η απόδοση, αλλά και οι τιμές. Οσον αφορά τις πρώτες ενδείξεις λοιπόν, σύμφωνα με την Soundcrat, η Si Compact 24 που παρουσιάζεται στο booth της εταιρίας στην Plasa αυτή τη στιγμή, θα κοστίζει περί τις 6000 λίρες Αγγλίας.
Ωστόσο για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες των μίξερ της νέας σειράς, τη διαθεσιμότητά τους στη χώρα μας και βεβαίως τις τιμές πώλησής τους, απευθυνθείτε στο Bon Studio που αντιπροσωπεύει τα προϊόντα του γκρουπ Harman στη χώρα μας.

Επαφή
Bon Studio
www.bonstudio.gr, www.soundcraft.com

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση