Διαφήμιση
Παρασκευή, 10 Σεπτέμβριος 2010 00:24

Φούλ της Sennheiser για την Katy Perry

Οι συστάσεις για την Katy Perry είναι προφανώς περιττές, καθώς η νεαρή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο παγκόσμιο μουσικό προσκήνιο το 2008 και από τότε έχει καταφέρει να βρεθεί στην πρώτη θέση των charts περισσότερων από 25 διαφορετικών χωρών, με μια σειρά από επιτυχίες της όπως τα “I Kissed A Girl”, “Hot N Cold”, “Thinking of You” και “Waking Up In Vegas”. Η Perry φέτος περιοδεύει σ’ όλο τον κόσμο για την προώθηση του νέου δεύτερου δίσκου της  «Teenage Dream» και σ’ αυτή την περιοδεία όλα τα μικρόφωνα και τα In Ear Monitor ανήκουν στη Sennheiser. Και φυσικά αναφερόμαστε τόσο στο ασύρματο SKM 5200 που χρησιμοποιεί η ίδια, όσο και σε όλα τα υπόλοιπα ασύρματα αλλά και ενσύρματα μικρόφωνα που χρησιμοποιούνται απ’ όλη την υπόλοιπη μπάντα στο Live.

Αναλυτικά, η Perry και οι δυο τραγουδίστριες που κάνουν δεύτερα φωνητικά χρησιμοποιούν το Sennheiser SKM 5200 με την δυναμική κάψα MD 5235, η οποία βασίζεται στο θρυλικό μικρόφωνο φωνής e 935 της Sennheiser. Οσον αφορά τα ΙΕΜ και οι 8 μουσικοί της μπάντας χρησιμοποιούν τα ew 300 IEM G3 wireless personal monitors της Sennheiser και όλοι τους «τα έχουν λατρέψει», σύμφωνα με την αναφορά του μόνιτορ ηχολήπτης της περιοδείας Dave Rupsch.
Επίσης, ένα σημαντικό στοιχείο είναι αυτό που αναφέρουν οι δύο ηχολήπτες της μπάντας Pete Keppler (FoH) και Dave Rupsch (monitor engineer): ότι με δεδομένο ότι οι μισές σχεδόν συναυλίες είναι εκτός ΗΠΑ, αυτό σημαίνει στη θεωρία πιθανά RF προβλήματα με τον ασύρματο εξοπλισμό τους. Στην πράξη όμως δεν συνέβη τίποτε απ’ όλα αυτά και όλα τα ασύρματα μικρόφωνα και IEM της Sennheiser λειτούργησαν παντού απροβλημάτιστα, πιο απροβλημάτιστα απ’ όσο οι ίδιοι οι τεχνικοί και οι ηχολήπτες της μπάντας περίμεναν.
Όπως είπαμε η μπάντα χρησιμοποιεί και ενσύρματα μικρόφωνα της Sennheiser. Εχουμε και λέμε λοιπόν, ένα e 902 με φαρδύ διάφραγμα χρησιμοποιείται στην κάσα του ντράμς σετ και στο floor tom, τα e 604 clip-on mics χρησιμοποιήθηκαν στα rack toms. Τα μικρού διαφράγματος Sennheiser e 614 και e 914 χρησιμοποιήθηκαν στο hi-hat, το ride και τα overheads. Ένα κλασικό Sennheiser e 906 χρησιμοποιήθηκε στις κιθάρες ενώ ένα δεύτερο σετ από 914 χρησιμοποιήθηκη για τους θεατές των συναυλιών.
Περισσότερες πληροφορίες για τα μικρόφωνα και τα IEM της Sennheiser, θα σας δώσουν στην εταιρία Φ. Νάκας.

Επαφή
Φ. Νάκας
www.nakas.gr, www.sennheiser.com

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση