Διαφήμιση
Τρίτη, 10 Αύγουστος 2010 07:21

Peavey Open Day στο Corby

Το Open Day του Commercial Audio (PCA) της Peavey Electronics θα πραγματοποιηθεί στην Ευρωπαική έδρα της Peavey Commercial Audio την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου στο Corby της Ιταλίας.
Το event θα πραγματοποιηθεί για τους αντιπροσώπους, τους dealer, τους πελάτες αλλά και τους εν δυνάμει πελάτες των εταιριών του Peavey Commercial Audio γκρουπ, που περιλαμβάνει τις εταιρίες MediaMatrix, Crest Audio και Architectural Acoustics. Θα πραγματοποιηθούν πολλές παρουσιάσεις νέων μοντέλων και τεχνολογιών, καθώς και παρουσιάσεις ολοκληρωμένων συστημάτων.
Σύμφωνα με τον James Kennedy, operations manager, του Peavey Commercial Audio γκρουπ, το συγκεκριμένο Open Day θα αποτελέσει την αρχή ενός ολοκληρωμένου προγράμματος εκπαίδευσης και επιμόρφωσης που θα έχουν ως αποτέλεσμα την καλύτερη και ταχύτερη μετάβαση των νέων τεχνολογιών, των προιόντων, αλλά και της γενικότερης φιλοσοφίας του γκρουπ στους μεταπωλητές και τους τελικούς πελάτες. Περισσότερα για Peavey αλλά και τις εταιρίες MediaMatrix, Crest Audio και Architectural Acoustics, θα σας πούν στη DNA Systems.

Επαφή
DNA Systems
www.dnasystems.gr

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση