Διαφήμιση
Τρίτη, 06 Ιούλιος 2010 11:34

Innovason Eclipse: «Βασιλική» κονσόλα...

Ο πρόσφατος γάμος ανάμεσα στην πριγκίπησα της Σουηδίας Victoria και του Daniel Westling πραγματοποιήθηκε στις 19 Ιουνίου και αποτέλεσε μείζων κοσμικό γεγονός για όλη την Ευρώπη και ειδικά για τη Σουηδία, καθώς ανάμεσα στους εορτασμούς που έλαβαν χώρα στη Στοκχόλμη, υπήρχε και μια 3ωρη ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από το φημισμένο πάρκο Kungsträdgården της Στοκχόλμης. Η εταιρία που ανέλαβε την προμήθεια του εξοπλισμού για τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν ήταν η Electrosound, που κλήθηκε εκτός των άλλων να διαχειριστεί τον ήχο του main stage καθώς και τη διανομή στο TV-4 OB truck στα πλαίσια της ζωντανής μετάδοσης των γαμήλιων εορταστικών εκδηλώσεων που ακολούθησαν.
Ολα αυτά τα διαχειρίστηκε μια ολοκαίνουργια Innovason Eclipse που αποτέλεσε μέρος ενός full Innovason network συστήματος που έτρεχε μέσω EtherSound και συμπεριλάμβανε επίσης ένα DioCore EtherSound stagebox 64 καναλιών επίσης της Innovason κι ένα ακόμα ψηφιακό multicore από τη Roland προκειμένου να καλυφθεί η ανάγκη για 104 συνολικά εισόδους. Μια Innovason Sy80 χρησιμοποιήθηκε ως main monitor μίξερ και ως network master μίξερ, ενώ η Innovason Eclipse που προαναφέραμε ανέλαβε τη μίξη του ήχου στο FoH.
Το OB truck είχε τοποθετηθεί περί τα 200 μέτρα από το venue, οπότε ένα από τα βασικότερα network εργαλεία ήταν το DioMADI ES interface της Innovason που χρησιμοποιήθηκε για τη μετατροπή του EtherSound σε MADI προκειμένου να διανεμηθεί ο ήχος στο OB truck μέσω οπτικής ίνας. Στο van η κονσόλα που χρησιμοποιήθηκε ήταν μια Lawo.

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση