Διαφήμιση
Κυριακή, 13 Ιούνιος 2010 15:56

Η Midas παρουσίασε τις νέες PRO3 και PRO9

Η Midas πλέον έχει αυτό που είχαν οι βασικότεροι ανταγωνιστές της και δεν είχε η ίδια ως τώρα. Τι είναι αυτό; διευρυμένη γκάμα μοντέλων. Στην πρόσφατη έκθεση Infocomm 2010 λοιπόν, η Midas παρουσίασε δυο νέα μοντέλα διευρύνοντας τη σειρά PRO και ταυτόχρονα σήμανε και την ουσιαστική εμπορική της αντεπίθεση. Πιο συγκεκριμένα, η Αγγλική εταιρία διεύρυνε τη σειρά PRO πρός τα πάνω και πρός τα κάτω αντίστοιχα με την ήδη γνώριμη σε όλους PRO6 να βρίσκεται πλέον στη μέση της ομώνυμης σειράς PRO. Πλέον η PRO6 πλαισιώνεται με την PRO9 από πάνω και με την PRO3 από κάτω, κι έτσι πλέον η σειρά των ψηφιακών μίξερ της εταιρίας απευθύνεται σε μεγαλύτερη γκάμα εφαρμογών και...πορτοφολιών.

Midas PRO9
Η PRO9 που είναι πλέον και η νέα ναυαρχίδα της σειράς PRO της Midas, περιλαμβάνει 88 κανάλια εισόδου και 35 buses, με δυο stage boxes τα οποία προσφέρουν πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες και ευελιξία καθώς μπορούν να τοποθετηθούν έως και 500 μέτρα μακριά από τη θέση του FoH (από την επιφάνεια εργασίας δηλαδή). Κατά τα άλλα προσφέρει τις γνωστές δυνατότητες των PRO6 και XL8, αλλά σημαντικά διευρυμένες (ως προς την PRO6).

Midas PRO3
Οσο για την Midas PRO3, αυτή όπως είπαμε απευθύνεται σε πιο μικρά budget αλλά ενσωματώνει όλα τα πλεονεκτήματα της ψηφιακής πλατφόρμας και του ήχου Midas, κοινώς διαθέτει κοινή φιλοσοφία, λειτουργίες, εργονομία, τα ίδια εφέ και δυναμικά με τις PRO6 και XL8 και φυσικά τον κλασικό Midas ήχο. Κι επειδή η PRO3 είναι η πιο προσιτή ψηφιακή Midas, έχει υποστεί την ανάλογη οικονομία κλίμακος σε δυνατότητες. Ετσι λοιπόν περιλαμβάνει 48 input channels με τηλεχειριζόμενους προενισχυτές, 27 buses και 6 στερεοφωνικά effects. Στην καρδιά της PRO3 συναντάμε μια νέα άφιξη της Midas, το DL251 fixed format, 5U I/O rack, που επίσης αποτελεί μια πιο προσιτή επιλογή. Φυσικά το σύστημα της PRO3 είναι πλήρως αναβαθμίσιμο, αφού μπορεί να φτάσει στα 88 κανάλια της κορυφαίας PRO9 με την προσθήκη του αντίστοιχου hardware και με τα απαραίτητα firmware upgrades. Επίσης, η εταιρία λάνσαρε και το νέο DL251 (fixed format stage box) καθώς και το DL431 ένα 24κάναλο mic splitter 5 εξόδων που προφέρει έως και 3 προενισχυτές ανά κανάλι και διπλές ψηφιακές networking υποδοχές. Παρουσιάστηκε επίσης και ο νέος Network Bridge μετατροπέας DN9650 της Klark Teknik που προσφέρει συνδεσιμότητα και συμβατότητα με διαφορετικά ψηφιακά πρωτόκολλα όπως τα MADI και Dante μεταξύ άλλων.   

Επαφή
Omikron Pro Audio
τηλ. 211-3009000, www.omikronproaudio.gr, www.midas-consoles.com

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση