Διαφήμιση
Τρίτη, 25 Μάιος 2010 00:58

Συνεργασία Synch & SAE Athens

Από το γραφείο τύπου του Synch Festival μας ήρθε το ακόλουθο δελτίο τύπου

Δελτίο Τύπου
«Το Synch πάντα ανταποκρινόμενο στις συνεχώς αυξανόμενες εκπαιδευτικές ανάγκες των επαγγελματιών αλλά και ερασιτεχνών μουσικών και παραγωγών, διοργανώνει φέτος σε συνεργασία με την Sae Athens, μέλος του παγκόσμιου εκπαιδευτικού φορέα SAE Technology Group, μία σειρά από σεμινάρια και εργαστήρια. Οι θεματικές κάθε σεμιναρίου και εργαστηρίου καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα γνώσης πάνω στην σύγχρονη μουσική παραγωγή και τα εργαλεία αυτής, με εισηγητές κορυφαίους του κάθε είδους. Οι θέσεις για το πρώτο σεμινάριο του εκπαιδευτικού αυτού κύκλου, που ξεκινάει σήμερα με θέμα το Mastering, έχουν ήδη συμπληρωθεί! Ενώ για το εργαστήριο του Σαββάτου 22 Μαΐου, με θέμα “Max/MSP - Sensorial Techniques” έχουν μείνει ελάχιστες θέσεις.  
Τα εργαστήρια συνεχίζονται και την Παρασκευή 28 Μαΐου με θέμα “Το Sound Design και η σημασία του στη σημερινή εποχή”, ενώ ολοκληρώνονται το Σάββατο 29 Μαΐου με το εργαστήριο “Ableton Live Performance and Creative Dj-ing”, στο οποίο έχουν ήδη συμπληρωθεί οι θέσεις! Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις της SAE και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Αριθμός θέσεων: 40 (Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας).
Για κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε: Δευτέρα – Παρασκευή: 10.00-22.00, Σάββατο: 10.00-18.00, SAE Athens: Ηλία Ηλιού 9 & Νικομάχου (Ν.Κόσμος - Μετρό: Αγ.Ιωάννης)

Επαφή
SAE Athens, τηλ: 210 3217661,
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , www.sae.edu.gr

 Αριθμός θέσεων: 40 (Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας). Ακολουθεί αναλυτικά το τελικό πρόγραμμα των 2 υπολοιπόμενων workshops.


WORKSHOPS
To Sound Design και η σημασία του στην σημερινή εποχή, 28/5/2010 17:00- 20:00
Εισηγητές: Στέφανος Κωνσταντινίδης & Νάσος Σωπύλης (Φ a b r i k a Sonic Arts Studio ).
Οι Στέφανος Κωνσταντινίδης και Νάσσος Σωπύλης (Φ a b r i k a Sonic Arts) μας εισάγουν στην τέχνη και την επιστήμη του Sound Design, πραγματοποιώντας μια ιστορική αναδρομή, από την Αναγέννηση έως και σήμερα, στη χρήση του sound design ως εργαλείο σύνθεσης, επεξηγώντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν στο παρελθόν και τα μέσα που χρησιμοποιούνται σήμερα, όπως τα φυσικά όργανα, τα αντικείμενα και τα ηχογραφήματα, καθώς και τις συνθετικές μεθόδους με τη χρήση υψηλής τεχνολογίας. Επιπλέον, θα αναλύσουν τη σημασία της χρήσης του sound design στις σύγχρονες μορφές έκφρασης, όπως ο κινηματογράφος, το θέατρο, τα διαδραστικά θεάματα, τα video games και η τηλεόραση. 

Ableton Live Performance and Creative Dj-ing (Οι θέσεις έχουν εξαντληθεί), 29/5/2010 14:30-17:30
Εισηγητής: Στέλιος Βλαχάκης (SAE Athens, Ableton Certified Trainer).
Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα παρουσιαστούν ορισμένοι εργονομικοί και ιδιαίτεροι τρόποι για να “κεντρίσουμε” το ενδιαφέρον του κοινού μέσω ενός live ή dj set. Χρησιμοποιώντας το δημοφιλές software της Ableton θα αναλύσουμε κάποιες λειτουργίες αυτού, οι οποίες μας προσφέρουν μεγάλη ευχρηστία και άνεση για την διεκπεραίωση ακόμη κι ενός πολυσύνθετου live ηλεκτρονικής μουσικής. Η παρουσίαση θα γίνει από έναν Ableton Certified Trainer.

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση