Διαφήμιση
Τρίτη, 18 Μάιος 2010 01:16

Στην κορυφή του κόσμου με Shure

Οι Sound Driver από πέρυσι κάνουν κάτι πάρα πολύ ενδιαφέρον. Πραγματοποιούν μια παγκόσμια περιοδεία φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τίτλο «Chasing Rainbows Tour», με σταθμούς μερικά από τα πλέον χαρακτηριστικά και αναγνωρίσιμα μέρη στον πλανήτη γή. Εως τώρα λοιπόν έχουν παίξει στην γέφυρα του λιμανιού του Σίδνευ, ενώ με την πρόσφατη συναυλία τους στο όρος Kilimanjaro, κατέρριψαν το ρεκόρ για το μεγαλύτερο υψομετρικά Live που έχει δοθεί ποτέ. Επόμενοι σταθμοί τους είναι το Σινικό τοίχος της Κίνας, οι καταρράκτες του Νιαγάρα το ξενοδοχείο Burj al Arab στο Dubai κλπ.
Οπως αντιλαμβάνεστε λοιπόν για τις ανάγκες της εν λόγω περιοδείας ο εξοπλισμός που κουβαλάνε μαζί τους θα έπρεπε να είναι όχι απλά ποιοτικός, αλλά πρωτίστως αξιόπιστος, διότι οι συνθήκες των Live τους είναι κατά κανόνα αντίξοες. Ενας από τους μεγαλύτερους σπόνσορες εξοπλισμού αυτής της περιοδείας είναι η Shure που τους έχει προμηθεύσει με μικρόφωνα, in ear monitor (PSM600 receivers και transmitters), ενώ στα φωνητικά χρησιμοποιούνται τα ασύρματα μικρόφωνα της σειράς UHF-R Series.
Από ηχεία, στο Live του Kilimanjaro χρησιμοποιήθηκαν τα ενεργά QSC K8 τα οποία τα κατάφεραν μια χαρά στις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν εκεί. Σημειωτόν ότι με τα εν λόγω Live υποστηρίζεται το έργο της μη κυβερνητικής φιλανθρωπικής οργάνωσης «Smile Train» η οποία έχει χορηγήσει πάνω 500.000 δωρεάν χειρουργικές επεμβάσεις σε παιδιά από 77 συνολικά φτωχές χώρες του πλανήτη, που τις είχαν άμεσα ανάγκη. Περισσότερα για την τουρνέ θα βρείτε στα παρακάτω site:

www.smiletrain.org
www.chasingrainbowstour.com
www.shure.com

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση