Διαφήμιση
Πέμπτη, 13 Μάιος 2010 00:06

H SSE Audio ‘μιξάρει’ ψηφιακά με Yamaha

Οπως ανέφεραν οι υπεύθυνοι της εταιρίες, στο stage όλων των φετινών φεστιβάλ που έχουν αναλάβει, θα εγκαταστήσουν μόνο ψηφιακές κονσόλες και καμία αναλογική. Παράλληλα βλέποντας ότι η ζήτηση στα rider διαφόρων συγκροτημάτων για Yamaha PM5D ειδικά στα μόνιτορ είναι ιδιαίτερα αυξημένη, αποφάσισαν να επενδύσουν σε ακόμα 5 κονσόλεςYamaha PM5D-RH, αυξάνοντας το ‘στόλο’ των PM5D-RH που διαθέτουν σε 10.
Συνολικά η SSE Audio όσον αφορά τις κονσόλες της Yamaha, διαθέτει 10 PM5D-RH, 2 DSP5D, 4 M7CL-48, 5 LS9-32 και 3 LS9-16. Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Alex Penn, «έως τώρα είχαμε και αναλογικές κονσόλες στα μόνιτορ των μεγάλων φεστιβάλ, όμως φέτος η ζήτηση για ψηφιακές κονσόλες είναι μεγάλη και μάλιστα θα είναι η πρώτη φορά που δεν θα χρησιμοποιήσουμε καθόλου αναλογικές κονσόλες στα μόνιτορ. Με δεδομένο ότι η PM-5D αποτελεί την πλέον δημοφιλή ψηφιακή πλατφόρμα και επιφάνεια εργασίας για όλους σχεδόν τους μόνιτορ ηχολήπτες, η απόφασή μας να επενδύσουμε περαιτέρω σε κονσόλες της Yamaha ήταν μονόδρομος».
Για του λόγου το αληθές, η εταιρία επιβεβαίωσε ότι οι κονσόλες PM5D-RH θα χρησιμοποιηθούν στα μόνιτορ και των 3 stage του High Voltage festival, στο κυρίως και στο δεύτερο stage των φεστιβάλ Lovebox, Oxegen, Global Gathering και T4 On The Beach, καθώς και στα main stages των Field Day και Summer Sundae. Περισσότερα για τις ψηφιακές κονσόλες της Yamaha αναζητήστε στην εταιρία Φ. Νάκας.

Επαφή
Φ. Νάκας
210-66.86.000, www.nakas.gr

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση