Διαφήμιση
Σάββατο, 10 Απρίλιος 2010 02:10

Καρέ νέων προϊόντων από τη dBTechnologies

Πρόκειται για τη νέα σειρά ηχείων Cromo, καθώς και τα ηχεία Opera 610D, DVA S08 και DVA S08, που παρουσίασε η dBTechnologies στο έκτασης 780 τμ περίπτερο της στη Φρανκφούρτη το οποίο μοιραζόταν με τις άλλες δυο εταιρίες του γκρουπ, RCF και SGM. Ακολουθώντας την επιτυχία της σειράς Opera D, η εταιρία παρουσίασε τη νέα σειρά αυτοενισχυόμενων ηχείων CROMO που σχεδιάστηκαν για να καλύψουν μια διευρυμένη γκάμα εφαρμογών, από live έως μόνιμες εγκαταστάσεις σε μπαρ και club. Τα ηχεία ενσωματώνουν DSP επεξεργαστές και τις ψηφιακές ενισχυτικές διατάξεις της τεχνολογίας digipro που έχει εφαρμόσει η εταιρία και σε άλλα μοντέλα της. Η σειρά περιλαμβάνει τα CROMO 8, 10 και 12 με την ισχύ τους να κυμαίνεται στα 100W, 180W και 300W αντίστοιχα. Και τα τρία μοντέλα περιλαμβάνουν μη συμμετρικές χοάνες φόρτισης, ενώ στο πίσω πάνελ τους διαθέτουν μικροφωνικές εισόδους μέσω υποδοχών τύπου XLR αλλά και εισόδους στάθμης γραμμής μέσω jack. Το Opera 610D, αποτελεί τη νεότερη προσθήκη της ομώνυμης σειράς και πρόκειται για ένα full range ηχείο με ενσωματωμένο ενισχυτικό (με αποθέματα ισχύος 600Watt) και 24μπιτό DSP επεξεργαστή, με το βάρος του ηχείου να μην ξεπερνά τα 10 κιλά Το S08 με τη σειρά του, αποτελεί τη νεότερη προσθήκη στη σειρά DVA  και αποτελεί ένα 12ιντσο ενεργό sub αρχιτεκτονικής bass-reflex με ψηφιακό ενισχυτή 800W/RMS και SPL που φτάνει στα 131dB.

Τέλος όσον αφορά τα ηχεία νέο ήταν και το ενεργό υπογούφερ DVA S09 W με το active stereo crossover με μεταβλητή συχνότητα αποκοπής (90Hz και 120Hz) και διακόπτη αναστροφής της φάσης. Πλέον διατίθεται και σε λευκό χρώμα.
Τέλος, νέα προσθήκη είχαμε και στα ασύρματα μικρόφωνα της εταιρίας, με το λανσάρισμα του DWS800. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την εταιρία Φ. Νάκας

Επαφή
Φ. Νάκας, www.nakas.gr
Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση