Διαφήμιση
Παρασκευή, 09 Απρίλιος 2010 01:49

Η APG μπαίνει στη Line Array αγορά

Το Uniline της Γαλλικής APG είναι ένα medium/long-throw line array σύστημα, που περιλαμβάνει δυο μοντέλα. Το UL210 ένα 3 δρομο biamped full range ηχείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε αυτόνομα, είτε μαζί με το δεύτερο μοντέλο της σειράς, το υπογούφερ Uniline UL115B που είναι κατασκευασμένο για concert/touring εφαρμογές. Το μεγάλο ατού της νέας σειράς έχει να κάνει με την ευελιξία της full range καμπίνας UL210, η οποία μπορεί να αναρτηθεί, να χρησιμοποιηθεί ως ground-stacked, αλλά και ως stand-alone με ή χωρίς τη συνοδεία sub.
Για τη σωστή τοποθέτηση και το σωστό ‘κούρδισμα’ του συστήματος φροντίζει το Uniline Aiming Tool, το software που έχει αναπτύξει η APG ειδικά για την array  σειρά Uniline. Οσο για το νέο SMX15, αυτό αποτελεί τη ναυαρχίδα της σειράς Dispersion της APG όσον αφορά τα ηχεία πολλαπλής χρήσης. Το ηχείο φορά τη νέα ομοαξονική μονάδα της εταιρίας, ενώ όσον αφορά το χαμηλό, μπορεί να κατέβει έως τους 60 κύκλους. Το ηχείο φοράει ένα 15ιντσο γούφερ και ομοαξονικά ως προς αυτό εδράζεται το HF driver των 1.4” που χρησιμοποιεί μαγνητικό σύστημα νεοδυμίου.
Επίσης να επισημάνουμε ότι η εταιρία παρουσίασε δυο νέα μόνιτορ, τα DX15 και  DX12 που αντικαθιστούν τα DS15 και DS12S αντίστοιχα.

Επαφή
High End Pro Audio

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση