Διαφήμιση
Παρασκευή, 09 Απρίλιος 2010 01:43

Funktion One εμπειρία στη Φρανκφούρτη

Στο demo room της εταιρίας (Room Dialog 9.2 μεταξύ των Halls 8 και 9 στο δεύτερο όροφο) βρεθήκαμε μαζί με τον Ελληνα αντιπρόσωπο, Οδυσσέα Κοκκινάκη (Global Show Productions) και ακούσαμε σχεδόν όλη την γκάμα των ηχείων της Funktion One και μάλιστα σε διάφορους ενδιαφέροντες συνδυασμούς ανάμεσα σε δορυφόρους και sub, με το πρόγραμμα των ακροάσεων να το επιμελείται ο ίδιος ο Tony Andrews. Η υψηλή ηχητική πιστότητα αναφοράς της Funktion One βεβαίως μας είναι γνωστή, όμως από τη συγκριτική ακρόαση προέκυψε μια εξαιρετική ομοιογένεια στο άκουσμα, είτε ακούγαμε το μικρότερο είτε το μεγαλύτερο σύστημα της εταιρίας, ενώ η στερεοφωνική εικόνα και το βάθος πεδίου που εισπράξαμε αποτελούν σπάνια εμπειρία που ομολογουμένως μόνο σε υψηλής πιστότητας hi-fi συστήματα συναντά κανείς.
Στο booth ωστόσο της εταιρίας στο Hall 8.0 η εταιρία παρουσίασε και νέα προϊόντα, όπως το F101 που χρησιμοποιεί ένα 10ιντσο bass/mid driver και ένα HF driver 1" και ουσιαστικά αποτελεί μια μεγαλύτερη και πιο διευρυμένη έκδοση του επιτυχημένου F81. Το F101 τοποθετείται στη γκάμα της Funktion One μεταξύ του F81 και του Resolution 1. Σύμφωνα με την εταιρία, το F101μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πληθώρα απαιτητικών εφαρμογών, από στούντιο reference monitor, έως AV παρουσιάσεις και θεατρικές εφαρμογές.
Ντεμπούτο στη Φρανκφούρτη έκανε και το 3-δρομο Resolution 3 με το 18ιντσο γούφερ με το 5ιντσο πηνίο φωνής που φορτίζεται από μια ειδικά σχεδιασμένη χοάνη. Για τις μεσαίες, το ηχείο χρησιμοποιεί το νέο Axhead loaded 10ιντσο γούφερ και ένα μονόιτσο HF driver για τις υψηλές. Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα και τα παλαιότερα ηχεία της Funktion One θα σας πούν στη Global Show Productions.

Επαφή
Global Show Productions. www.globalshow.gr

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση