Διαφήμιση
Παρασκευή, 09 Απρίλιος 2010 01:37

Νέος επεξεργαστής από την Electro-Voice

Ο νέος επεξεργαστής Dx46 της Electro-Voice, έκανε το ντεμπούτο του στα πλαίσια της prolight+sound 2010 στη Φρανκφούρτη και αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα highlight της εταιρίας.
Ο νέος επεξεργαστής, σύμφωνα με την EV, συνεχίζει την παράδοση των Dx34, Dx38 και NetMax N8000, συνδυάζοντας ευελιξία, ευκολία χρήσης και κυρίως FIR-Drive τεχνολογία, κοινώς ενσωματωμένα ψηφιακά Finite Impulse Response (FIR) φίλτρα, που έχουμε συναντήσει προηγουμένως μόνο στον NetMax N8000. Η διαφορά εδώ είναι ότι όλα αυτά έρχονται σε ακόμα πιο προσιτή τιμή, καθώς ο Dx46 προορίζεται για μια ευρύτατη γκάμα εφαρμογών με την τιμή του να προστίθεται στα τεχνολογικά του ατού.
Ο επεξεργαστής υποστηρίζει 60 factory presets και 30 user presets, προσφέρει 6 κανάλια 512-tap, complex-phase FIR φίλτρα καθώς και τους γνωστούς state-of-the-art αλγόριθμους PA Limiter και TEMP Limiter της Electro-Voice. Φυσικά έρχεται εφοδιασμένος με USB interface, Εthernet interface και 5 GPI θύρες.
Ο Dx46 υποστηρίζει διευρυμένες δυνατότητες επεξεργασίας και λειτουργίες όπως γραφικούς ισοσταθμιστές, παραμετρικά EQ, delay, FIR-Drive στα στάδια εξόδου, συμπεριλαμβάνοντας crossover, EQ και επεξεργαστές δυναμικής περιοχής.
Επιπλέον εφοδιάζεται με ειδικά προγράμματα Array EQ και Array Delay blocks σε κάθε έξοδο, ενώ η συμβατότητα με την πλατφόρμα IRIS-Net είναι δεδομένη.

Electro-Voice Dx46 - Τεχνικά Χαρακτηριστικά / Λειτουργίες

2 x 6 FIR-Drive loudspeaker system processor
Analog and AES/EBU inputs
Full IRIS-Net control & configuration
Ethernet & USB data interfaces
Full loudspeaker protection package, including PA and TEMP limiters
Dedicated array EQ and delay sections for advanced applications
-6 dB switchable analog pad inserted before A/D converters on inputs
Four separate delay sections
Five contact closure inputs
60 factory presets
30 user presets
Unique Edit/Compare mode

Επαφή
Omikron Control, www.omikroncontrol.gr

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση